مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه در ادامه برنامههای سفر استانی دولت وفاق ملی به بوشهر، از بخشهای مختلف یارد جنوبی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) بازدید کرد.
۰
۰
نفت آرا: رئیس جمهور در جریان سفر به استان بوشهر از بخشهای مختلف یارد جنوبی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در بوشهر بازدید کرد.
رئیس جمهور در این بازدید که در زیر بارش شدید باران صورت گرفت، در جریان آخرین فعالیتهای شرکت صدرا در زمینههای صنعت کشتیسازی، ساخت سکوهای نفتی و گازی و ساخت اسکلهها و دیگر تأسیسات دریایی قرار گرفت.
شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با هدف ساخت و تعمیر کشتی در سال ۱۳۴۷ در بوشهر با تعمیر و ساخت انواع شناورهای دریایی فعالیت خود را آغاز کرد و در سالهای پس از انقلاب بنابر نیاز روزافزون و تقاضای حاکم در بازار خلیج فارس و دریای خزر فعالیت خود را در صنایع فراساحل گسترش داد. شرکت در حال حاضر مجهز به جامعترین و کاملترین امکانات جهت طراحی، مهندسی، ساخت، حمل و نصب انواع سازهها و شناورها است. این مجموعه دارای کارخانهها و تجهیزات دریایی در بوشهر و دریای خزر (بهشهر) میباشد که خدمات لازم و وسیعی را در خلیج فارس و دریای خزر تأمین مینمایند.
شرکت صدرا با تلاش مستمر در جهت ارتقای سطح تکنولوژی با رعایت استانداردهای بینالمللی، در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینههای طراحی، ساخت و نصب تاسیسات فراساحلی نفت و گاز، کشتیسازی، ساخت پایانههای نفتی، بندرگاهها، حفاظت ساحلی و پل گردیده است.
بخشهای مختلف این شرکت در حال حاضر شامل کارخانه فراساحل، جزیره صنعتی صدرا، کارخانه کشتیسازی جزیره صنعتی صدرا، کارخانه سکوسازی فراساحل بوشهر، کارخانه کشتیسازی بوشهر و کارخانه کاسپین است.
این شرکت از دهه ۷۰ وارد فاز فراساحل و تأمین نیازمندی کشور و انواع سکوهای گازی و نفتی شده و در چند سال اخیر توانسته است همزمان ۱۰ سکوی پارس جنوبی را با بالاترین کیفیت بسازد و به ارزش ۲ و نیم میلیارد دلار کار را تحویل کارفرما بدهد.
صدرا در زمینه ارائه خدمات مهندسی، کشتیسازی، ساخت و نصب پایانههای نفتی و تأسیسات فراساحلی نفتوگاز، بندرگاهها، حفاظت ساحلی و اسکلهسازی فعالیت میکند و یکی از بزرگترین پیمانکاران طرحهای فراساحلی نفتوگاز ایران است.
برخی از مهمترین و بزرگترین پروژههای جاری این شرکت شامل پروژه فاز ۱۳ پارس جنوبی، پروژه فازهای ۱۷-۱۸ پارس جنوبی، پروژه فازهای ۲۲-۲۴ پارس جنوبی و پروژه توسعه و نوسازی میدان نفتی رشادت، طراحی و ساخت چهار فروند کشتی نفتکش ۱۱۳ هزار تنی در بخش پروژههای کشتیسازی و پروژههای نصب سکوهای فروزان هستند.