مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با اجرا شدن طرح های جمع آوری گازهای همراه نفت، ضمن تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد ارزش افزوده بالاتر، بخشی از منابع خوراک مورد نیاز صنایع پایین دست پتروشیمی نیز تامین می شود.
مدیر عامل اسبق شرکت ملی نفت ایران گفت: حوزهای که میتوانیم با روسها همکاری کنیم توسعه میادین گازی و بخصوص الانجی است، ما لایههای خامی داریم که در عمق زیادی قرار دارند و روسیه تکنولوژی برداشت از این میادین را در اختیار دارد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از دستیابی به رکورد تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی، یعنی ۷۰۵ میلیون مترمکعب در روز و تحویل روزانه ۹۸۰ میلیون مترمکعب گاز به شرکت ملی گاز ایران در روزهای اخیر خبر داد و با اشاره به هزینههای سرمایهگذاری در بخش تولید و توسعه انرژی بر لزوم سرمایهگذاری در بخش بهینهسازی تأکید کرد.
مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران از خط تولید و تعمیرات پمپهای ESP و خط تولید مته حفاری Rock bit که از سوی سازندگان ایرانی در دست ساخت است، بازدید کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه دوران تولید نفت آسان تمام شده، گفت: 60 سال پیش 90 درصد تولید نفت از 7 میدان بزرگ صورت میگرفت، امروز باید برای این مقدار تولید باید 15 حلقه چاه حفاری شود.
مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران در بازدید از پایانه نفتی خارک، از این پایانه بهعنوان نماد مقاومت یاد کرد و از فعالیتهای انجامشده در حوزههای عملیاتی و ساخت داخل تجهیزات مورد نیاز قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در تلاشیم تا پایان امسال ظرفیت تولید نفت را به پیش از تحریمها و چهار میلیون بشکه برسانیم و منابع مالی آن نیز مشخص شده است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با سرمایهگذاری 11 میلیارد دلاری در بخش دریایی، 240 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه میشود که این برنامهها در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار دارد.
معاون وزیر نفت بر ضرورت افزایش آمادگی تولید نفت کشور به میزان پیش از تحریمها اشاره کرد و گفت: اقدامات شرکت ملی نفت ایران در راستای تولید و توسعه نفت و گاز در سه برنامه کوتاه مدت، میانمدت و بلندمدت پیگیری خواهد شد.
توسعه فناوریها برای بهینهسازی فرآیندهای تولید و افزایش ضریب برداشت از میدانهای نفتی و گازی شرکت ملی نفت ایران، عنوان یکی از پروژههای اولویتدار سال 1400 وزارت نفت در برنامه ملی اقتصاد مقاومتی است.
مقامات هندی مدعی شدند، حتی پس از تصمیم ایران برای اعطای حق توسعه میدان گازی فرزاد ب به شرکت های ایرانی، کنسرسیوم هندی به صورت قراردادی حق دریافت 30 درصد از سود پروژه توسعه این میدان گازی عظیم را دارد.