سال هاست که صنعت پتروشیمی با چالش خام فروشی دست به گریبان است و حالا قرار شده که شرکتهای پتروشیمی با سرمایه گذاری در صنایع پایین دست، تولیدات خود را فرآوری و تبدیل به محصول کنند.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: اگر در صنعت گاز توسعه بالادستی، بهینه سازی مصرف، جذب تکنولوژی، سرمایه گذاری، دانش فنی و مدیریت صورت بگیرد میتوانیم بازاریابی خوبی برای جذب بازار گاز داشته باشیم.
کارشناس حوزه انرژی گفت: تغییر رویکرد کشور به سمت صادرات گاز به جای صادرات نفت، منجر به اقتصادی شدن سرمایه گذاری در توسعه میادین گازی و بهینه سازی مصرف آن میشود.
نماد معاملاتی شرکتهای گروه سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران وتوصا، تجارت الکترونیک پارسیان رتاپ، مهندسی حمل و نقل پتروشیمی حپترو آماده انجام معامله میباشند.
اگر دولت تمرکز خود را روی ساماندهی قراردادهای بین المللی در راستای همگام سازی با ارزهای دیجیتال بگذارد شاهد بازگشت ارز در سریع ترین زمان و به قیمت روز جهانی خواهیم بود.
رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران مدت زمان بازگشت سرمایه در پالایشگاه های فراسرزمینی را ۳ ساله اعلام کرد و گفت: البته توسعه مینی ریفاینری ها سرمایه کمتری می خواهد و بازدهی بیشتری دارد.
کارشناس ازدیاد برداشت نفت گفت: وزارت نفت باید به دنبال افزایش بلندمدت ضریب برداشت نفت باشد که این موضوع، با تعریف حلقه سرمایه گذاری میان این وزارتخانه و شرکتهای دانش بنیان، محقق میشود.
یک کارشناس حوزه انرژی اظهار داشت: روسیه یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت و گاز دنیا است و یکی از بازارهای هدف که میتواند به توسعه بازار ایران کمک کند اروپاست که تاکنون به عنوان ناموس روسیه بوده و به هیچ عنوان اجازه نداده که ایران نگاه چپ به این بازار داشته باشد.
اکنون که پتروشیمی به هدف اصلی خود نزدیک تر شده یعنی جبران خام فروشی و تأمین نیاز بازار جهانی در شرایط تحریم، زمان آن رسیده که بخش خصوصی واقعی وارد میدان شود.
بررسی وضعیت سهام های مرتبط با پتروشیمی نشان می دهد که از میان ۲۵ نماد باز در این گروه فقط ۴ نماد افزایش قیمت داشتند و ۲۱ نماد با کاهش قیمت در این هفته روبرو شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا،در شرایط تحریم که امکان سرمایهگذاری خارجی در ایران وجود ندارد، بخش خصوصی به عنوان یکی از منابع تامین مالی پروژههای صنعتی و انرژی از اهمیت مضاعفی برخوردار است. متاسفانه حلقه گمشده سرمایهگذاری داخلی، امنیت است. عوامل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، تضمین و امنیت، تشویق و معافیت مالیاتی، حمایت از سرمایه...
یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد دلاری شرکتهای روسی در ایران، گامی بزرگ و مثبت برای شکست بنبست ۱۰ ساله سرمایهگذاری در صنعت نفت و گاز ایران است.
یک کارشناس اقتصاد انرژی، جذابترین حوزه سرمایهگذاری در ایران را صنعت نفت دانست و گفت: امیدواریم توافق با روسیه به مرحله امضای قراردادهای مطلوب برای کشور برسد، اما باید با دیپلماسی انرژی فعال بهدنبال سرمایهگذاران علاقهمند دیگری نیز برای حضور در ایران بود.