عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی با اشاره به کاهش ۸.۷ درصدی محصولات پتروشیمی، گفت: افزایش مصرف مواد اولیه تولید بنزین در پخش و پالایش و کاهش جهانی قیمت ها دو عامل اصلی افت صادرات بودند.
مدیرعامل پتروشیمی بندر امام مقدار تولید این مجتمع در سال ۱۴۰۲ را حدود ۴.۴ میلیون تن اعلام کرد و افزود: هدف گذاری کردیم که تولید خود در سال آینده را به ۵ میلیون تن برسانیم.
اعتبار مالیاتی موضوع تبصره ۳ ماده ۲۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده که در بند الف تبصره ۶ لایحه قانون بودجه ۱۴۰۳ ملغی شده بود، با پیگیری و حمایت وزیر اقتصاد در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام احیا شد.
معاون اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر اینکه پتروشیمی هگمتانه مشکلی در تأمین خوراک اولیه ندارد، گفت: پتروشیمی هگمتانه تولید را با روند کُندی انجام میدهد.
دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی گفت: عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی که از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبری می شود تا پایان سال جاری به حدود 100 همت خواهد رسید که می تواند الگویی موفق برای سایر صنایع باشد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم مشارکت بانک تجارت در تأمین منابع مالی ارزی و ریالی پروژههای توسعهای شرکت از جمله پروژههای PDH-PPوABS-Rubber که از پروژههای ملّی کشور میباشند را ضروری دانست.
جلسه هماندیشی مدیران ارشد شرکت پتروشیمی جم با مدیران بانک صادرات با هدف تعامل و همکاریهای دوجانبه، روز شنبه ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۲ در دفتر مرکزی تهران برگزار شد.
دکتر میری لواسانی بیان کرد: با پیگیری های انجام شده سهامداری پروژه همت به پتروشیمی پردیس برگشت داده شد و با مشخص شدن ترکیب هیأت مدیره در سال آینده، می توانیم زمان بندی اجرای پروژه که به صورت EPC انجام خواهد شد را اعلام کنیم.
نخستین مرکز نوآوری و فناوری در صنعت کاتالیست کشور با هدف رسیدن به خودکفایی ۱۰۰ درصدی در حوزه کاتالیستهای مورد نیاز صنعت پتروشیمی با حضور معاون وزیر در امور پتروشیمی افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: طرح ملی فشارافزایی، ۹۰ تریلیون فوت مکعب به برداشت گاز و ۲ میلیارد بشکه افزایش برداشت میعانات گازی از پارس جنوبی میافزاید.
وزیر نفت با اشاره با اشاره به ثبت رکوردهای تازه در برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی گفت: با اجرای طرح فشارافزایی در پارس جنوبی، ظرفیت ۲۰ میلیارد دلاری برای فعالیت سازندگان ایرانی ایجاد میشود.
قراردادهای اجرایی طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی بهعنوان مهمترین و راهبردیترین طرح وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلار امضا شد.