تحلیلگر موسسه کپلر گفت: تحریمهای اتحادیه اروپا علیه نفت روسیه قرار است تا آخر سال میلادی اجرا شوند و برآورد کپلر این است تولید نفت روسیه یک میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند. این در حالی است که اگر تحریمها لغو شوند ایران دقیقا میتوان حدود یک میلیون بشکه در روز افزایش تولید و صادرات داشته باشد و این یک فرصت طلایی برای ایران است که به بازار نفت برگردد....
اوپک پلاس در پایان دیدارهای دو روزه خود، اعلام کرد به افزایش تولید نفت برنامه ریزی شده در اوت پایبند می ماند اما از صحبت درباره سیاست نفتی پس از سپتامبر، اجتناب کرد.
ایران که در جایگاه هشتم قرار دارد، بیشترین افزایش سالانه تولید نفت را به ثبت رسانده است، به گونهای که عرضه آن در سال ۲۰۲۱ با ۱۷.۴ درصد افزایش به ۳ میلیون و ۶۲۰ هزار بشکه در روز رسید، این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۲۰ معادل ۳ میلیون و ۸۴ هزار بشکه بوده است.
وزارت انرژی اکوادور هشدار داد اگر جادهها باز نشوند و خرابکاری در چاههای نفت ادامه پیدا کند، تولید نفت این کشور ظرف ۴۸ ساعت آینده به طور کامل متوقف خواهد شد.
مجله آمریکایی نیوزویک با توصیه به رئیسجمهور آمریکا برای احیای برجام تاکید کرد: رئیسجمهور آمریکا بهجای پرواز به ریاض و در آغوش گرفتن بن سلمان باید هر کاری که لازم است برای بازگشت تولید نفت ایران انجام دهد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اینکه در اجرای پروژههای نفتی معطل شرکتهای خارجی نمیمانیم، گفت: در دولت قبل و با کاهش تولید به دلیل تحریمها، حدود یک میلیون بشکه از ظرفیت تولید نفت کشور از دست رفته بود که در دولت سیزدهم و با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری این ظرفیت احیا شد.
ساعدی عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: در دولت های گذشته سه میلیون بشکه در روز تولید نفت داشتیم اما ما باید استعداد خودمان را به ۸ الی ۹ میلیون بشکه برسانیم چرا که ما باید عقب ماندگی ها را جبران کنیم.
یکی از مهمترین اقدامات مهم برای افزایش تولید نفت در کشور طرح احیای چاههای بسته و یا کم بازده است که برآورد افزایش تولید نفت خام به میزان تولید تجمعی اضافی در حدود ۸۳ میلیون بشکه را به دنبال خواهد داشت. برای رسیدن به این هدف عملیات احیا روی حدود ۷۵۰ حلقه چاه در طول ۵.۵ سال انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با اشاره به برنامه افزایش تولید ۱۰۰ میلیون مترمکعبی گاز این مجموعه تا پایان سال ۱۴۰۴ گفت که این مقدار معادل تولید پنج فاز پارس جنوبی است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم یک هزار و ۵۳۹ تا ۲ هزار و ۱۰۰ بشکه در روز تولید نفت این شرکت افزایش یافته است گفت: طی ۹ ماهه گذشته، میزان جبران افت تولید نفت در مناطق نفتخیز جنوب به ۱۸۰ هزار بشکه در روز رسید.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران گفت: با اجرای قرارداد جدید برای توسعه فاز ۲ لایه نفتی پارس جنوبی، تولید نفت از این میدان مشترک ۱۰ هزار بشکه در روز افزایش مییابد.
شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم علاوه بر افزایش صادرات نفت و بالا بردن ظرفیت تولید نفت و گاز، تا کنون ۹.۵ میلیارد دلار قرارداد و تفاهمنامه سرمایهگذاری برای توسعه میادین نفت و گاز امضا کرده است.