واحدهای تقطیر، گاز مایع، مراکس و برش روغن منطقه الف شمالی شرکت پالایش نفت تهران با وجود دو روز شرایط نامساعد جوی، با ثبت رکورد ۱۸ روزه برای واحد تقطیر در اتمسفر، عملیاتی شدند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه شرکت نفت و گاز کارون، از مهمترین شرکتهای صنعت نفت کشور است، گفت: سهم بزرگی از افزایش تولید در کشور متعلق به این شرکت است.
طبق برنامه هفتم توسعه و اصلاحات کمیسیون تلفیق برنامه در مجلس شورای اسلامی، تولید نفت خام و بنزین در پایان برنامه هفتم به ترتیب ۴۴۵۰ بشکه و ۱۲۹ میلیون لیتر در روز تعیین شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس از آغاز تولید نفت از میدان نفتی سپهر-جفیر در استان خوزستان خبر داد و گفت: در نیمه مهرماه ۱۴۰۲، روزانه ۲۱ هزار بشکه نفت از این میدان تولید شده به واحد فرآوری غرب کارون تحویل میشود.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران گفت: از ابتدای امسال تاکنون روزانه بیش از ۴۷۲ هزار و ۶۷۱ بشکه نفت بهوسیله دستگاههای تفکیکگر و فرآورش سیار برداشت شده است.
معاون عملیات شرکت نفت و گاز پارس گفت: با توجه به سکوهایی که در مدار بهرهبرداری قرار دارند، تعمیرات اساسی که صورت گرفت و تعویض خط فاز ۱۶ و در مدار آمدن فاز ۱۱ در آمادگی کامل برای تولید حداکثری گاز به عنوان بزرگترین تولیدکننده هیدروکربور کشور هستیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این باره گفت: اخیراً با ورود سازمان بازرسی به موضوع یکی از قراردادهای مربوط به افزایش تولید نفت در یکی از میادین مشترک، مشخص شد با وجود آنکه پیمانکار به برخی از تعهدات خود عمل نکرده و نتوانسته تولید را به میزانی که در قرارداد وجود داشت افزایش بدهد اما مبلغ قرارداد را دریافت کرده است.
معاون مدیریت نظارت بر تولید نفت و گاز در میدانهای مشترک گفت: هماکنون میانگین تولید چاههای نفتی روزانه هزار و ۵۵۰ بشکه است، با احیای چاههای کمبازده در سالهای آتی این میانگین افزایش خواهد یافت.
مجری طرح توسعه میدانهای سپهر و جفیر گفت: تولید از این میدانها ابتدا ۲۱ هزار بشکه در روز است که در پایان مرحله نخست به ۳۶ هزار بشکه و در پایان توسعه فاز دوم به ۱۱۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.
تکمیل زنجیره سهگانه هدایت سیالات به مخزن، چاه و تأسیسات لازمه تداوم و افزایش تولید است و خوشبختانه طی دو سال گذشته در هر سه بخش فعالیتهای بسیار خوب و قابل دفاعی انجام شده است.