مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: با تغییر تمرکز شرکت ملی نفت ازمیدان گازی پارس جنوبی بر میادین بخش خشکی کشور، عملیات حفاری در میدان گازی توس آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از تعهد و پایبندی این شرکت برای تأمین گاز مورد نیاز پالایشگاههای گازی پارسیان، فجر جم، سرخون و فاز دوم پالایشگاه فراشبند خبر داد.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی در بازدید از میدان گازی مختار، از قابلیت و کارکرد دوگانه این میدان بهعنوان مخزن تولید گاز و بازتولید در قالب مخزن ذخیرهسازی گاز طبیعی خبر داد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: برنامه شرکت این است که تا سالهای آینده با سرمایهگذاری بیش از ۷۰ میلیارد دلار ظرفیت تولید گاز کشور به روزانه ۱.۵ میلیارد متر مکعب برسد.
رئیس هیات مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران سرمایه مورد نیاز برای توسعه میدانهای نفتی، گازی و ایستگاههای تقویت فشار این شرکت را ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار دانست.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: با احداث ایستگاههای تقویت فشار هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک و با مشارکت سرمایهگذار ایرانی، تولید گاز در منطقه عملیاتی پارسیان تثبیت و تضمین میشود.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: میدان گازی خارتنگ سومین میدان در استان بوشهر بهشمار میرود که توسعه آن پس از میدانهای نار و کنگان به شرکت نفت مناطق مرکزی ایران واگذار شده است.
باید برای ایجاد توازن میان عرضه و تقاضای گاز در ماههای گرم و سرد سال و استفاده بهینه از تأسیسات پالایش و شبکه انتقال گاز، گاز تولیدشده در ماههای گرم به شکلی مناسب برای مصرف در فصل سرد ذخیره شود.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در بازدید از پروژه طرح توسعه میدان نفتی دانان گفت: شرکت نفت مناطق مرکزی آمادگی همکاری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان داخلی و دانشگاهها را دارد.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با اشاره به اینکه تا سال آینده ۱۲۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز این شرکت اضافه خواهد شد، گفت: بهدلیل شرایط ناترازی گاز کشور از سه میدان دی، آغار و طوس با اعتبارات
خوشبختانه با حمایتهای ویژهای که از سمت شرکت ملی نفت شد و شخص آقای خجستهمهر موافقت کردند و واقعا همین جا از ایشان تشکر میکنم، توانستیم پس از ۲۵ سال آیتمهای اقماری نفت و گاز شرق را برقرار کنیم.
رئیس اداره مهندسی راه و ساختمان شرکت ملی حفاری گفت: از محل درآمدهای شرکت و دیگر مبادی ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۲ برای اجرای طرحهای عمرانی مرتبط با حفاری چاههای نفت و گاز و افزایش تولید تخصیص یافت.
خدمات بخش خدمات فنی حفاری در اداره لولهگذاری چاه و نصب آویزه شرکت ملی حفاری در سال ۱۴۰۱ در قیاس با سال قبل از آن از نظر تعداد عملیات لولهگذاری چاههای نفت و گاز ۱۰ درصد افزایش داشت.