فریدون اسدی دبیر اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت،گاز و پتروشیمی ضمن انتقاد از ناپایداری در سیاست های بخش پتروشیمی به خبرنگار بازار گفت: بخش خصوصی برای تامین خوراک اطمینان ندارد.
مدیرتوسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: خوشبختانه فروش اعتباری مجتمع های پتروشیمی سال گذشته با هدف حمایت از صنایع تکمیلی شروع شد، به طوریکه در اسفند پارسال در مجموع در بورس ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان فروش اعتباری انجام شد.
مشاور ارشد شرکت تحقیقات و فناوری پتروشیمی گفت: کاتالیست های تولید متانول شرکت پژوهش وفناوری در مقایسه با نمونه های تجاری اروپایی از عملکرد بهتری برخوردار است وقابلیت رقابت در بازارهای تجاری را دارد.
مدیر سرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی از تعریف 19 طرح جدید زنجیره متانول با حجم سرمایهگذاری مورد نیاز 9 میلیارد دلار خبر داد که مناسب سرمایهگذاران علاقمند است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند گفت: بالغ بر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۱ صادرات پایه نفتی و محصولات پتروشیمی به کشور هند بوده است که از این مقدار یک میلیارد و ۱۶۸ میلیون دلار به صدور محصولات پتروشیمی اختصاص یافت.
رئیس هیئت مدیره گروه کیمیا، بر ضرورت اتصال زنجیره ارزش پتروشیمی به زنجیره ارزش دارویی، تاکید کرد و گفت: ما به دنبال تکمیل زنجیره ارزش در بخش دارویی هستیم و توانستیم در این بخش به دستاوردهای خوبی دست یابیم.
آخرین وضعیت تولید، بازار و روند تکمیل زنجیره ارزش متانول در جهان در نشست تخصصی «صنعت پتروشیمی و زنجیرههای ارزش مرتبط» در چهاردهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی ایران، تشریح شد.
رافیک آمورا کارشناس ارشد مجمع کشورهای صادرکننده گاز در چهاردهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی ایران(IPF) گفت: اکثر کشورهای آفریقایی علاقمند به سرمایه گذاری در حوزه کود اوره ایران هستند، مصرف این ماده هم اکنون سالانه در جهان به ۲۸۸ میلیون تن رسیده است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صنعت پتروشیمی روزانه کمتر از 10 درصد از کل گاز کشور را دریافت می کند که سهم واحدهای تولیدی از این میزان تنها 4.5 درصد می شود.
آرتور سیمیرنف، سرپرست اداره مهندسی شیمی وزارت صنعت و تجارت روسیه گفت: حجم مبادلات حوزه صنعت پتروشیمی دو کشور ایران و روسیه از پویایی مثبتی برخوردار است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: فعالان صنعت پتروشیمی موظف هستند که همسو با جهتگیریهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی در این صنعت فعالیت کنند.
با حضور وزیر نفت و در جریان برگزاری همایش بین المللی صنعت پتروشیمی ایران دو قرارداد و تفاهم نامه همکاری میان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با شرکت های پتروشیمی مارون و مروارید امضاء شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندر امام با اشاره به سرمایه گذاری ۲.۷ میلیارد دلاری این پتروشیمی در ۵ تا ۱۰ سال آینده برای نوسازی و طرح های توسعه ای گفت: هم اکنون مذاکره ها با شرکت خارجی برای جذب ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در جریان است.
مدیر عامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران گفت: برای توسعه صنایع پایین دستی نیمی از زمین های منطقه چابهار معادل1200هکتار به شرکت های سرمایه گذار برای اجرای پروژه واگذار شده است و با حمایت NPC باقیمانده زمین های موجود در این منطقه به پروژه های پایین دستی واگذار می شود.
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی از رونمایی سند زنجیره ارزش در چهاردهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی خبر داد و افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده تولید واقعی محصولات پتروشیمی در سال جاری با افزایش 10 میلیون تنی به 80 میلیون تن خواهد رسید.