مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت با بیان اینکه خودروسازان اسقاط خودرو را فراموش کرده اند، گفت: برای تولید هر خودرو با ۲ لیتر مصرف سوخت پایین تر ۳۹۰ دلار به خودروسازان پرداخت می شود.
بانک جهانی با معرفی ۲۰ کشور بزرگ یارانه دهنده به سوخت های فسیلی اعلام کرد ایران با پرداخت سالانه بیش از ۴۱ میلیارد دلار یارانه به سوخت های فسیلی در رتبه سوم جهان از این نظر قرار گرفته است.
رئیس صنف جایگاهداران گفت: بنابر آمار اعلامی اخیر، روزانه تا ۱۲۷ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شده است که با استمرار این روند دچار ناترازی در مصرف خواهیم بود.
همزمان که باید به فکر افزایش ظرفیت پالایشی کشور باشیم، ضروری است از اجرای طرحهای بهینهسازی مصرف در کشور بهویژه در بخشهای خانگی و صنعتی غافل نباشیم.
استاد دانشگاه صنعتیشریف گفت: ظاهرا ۳۰ هزار تن بنزین حتی ۱۲ دلار بالاتر از قیمت جهانی از روسیه خریداری و وارد ایران شده است، البته شاید به دلیل اضطرار بوده و به خاطر مصرف بالای تعطیلات نوروز مجبور شدیم وارد و از ذخایر استراتژیک هم کم کنیم.
رئیس انجمن صنعت پالایش نفت با اشاره به روند صعودی مصرف سوخت گفت: پالایشگاههای موجود کشور، بسته به شرایط فنی، هر روز بین ۱۰۰ تا ۱۱۵ میلیون لیتر ظرفیت تولید بنزین دارند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر بازدهی بخاریها با تعویض آنها به حداقل ۷۰ درصد برسد روزانه ۵۰ تا ۶۰ میلیون مترمکعب گاز ذخیره خواهد شد که معادل تولید ۲ فاز پارس جنوبی است!
معاون برنامهریزی وزارت نفت گفت: مصوبه شورای اقتصاد برای تعویض 4.5 میلیون بخاری فرسوده با بخاریهای پربازده اخذ شده است و به زودی سرمایهگذاران این طرحها وارد عرصه خواهند شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از افزایش رکورد مصرف بنزین برای چندمین بار در روزهای پایانی سال خبر داد و گفت: در روز بیست و نهم اسفند ماه سال جاری ۱۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور به مصرف رسیده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (بیست و نهم اسفند ۱۴۰۰)، ۲۷.۷ درصد رشد یافته است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی ایران در جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور گزارشی از روند مصرف بنزین در کشور طی چند سال اخیر ارائه کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تأکید بر لزوم مدیریت بهینه مصرف سوخت در کشور گفت: تنها در روز شنبه (۲۴ دیماه) و در سردترین شرایط آب و هوایی امسال، ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شد.
با افزایش ۱۰ درصدی راندمان نیروگاهها در زمستان روزانه ۲۵ میلیون لیتر در مصرف سوخت مایع صرفه جویی میشود که در ۵ ماه سرد سال با صادرات آن با قیمتهای فوب خلیج فارس درآمدی ۲.۹ میلیارد دلاری برای کشور ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: پارسال در حالی انتقال ۱۲۸ میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده نفتی رقم خورد که این عدد نشاندهنده رشد ۸ درصدی انتقال نسبت به سال ۹۹ است.
۱۶ تفاهم نامه بین شرکت پخش و پالایش و شرکت های دانش بنیان با هدف افزایش سهم سیانجی در سبد سوخت، همکاری با شرکتهای خودروسازی برای تولید خودروهای دوگانهسوز و ارتقا کیفیت و مدیریت مصرف سوخت امضا شد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به صرفهجویی خالص انرژی معادل یک میلیارد لیتر گازوئیل در هفت ماه سال جاری، گفت: سال گذشته در حالی انتقال 128 میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده نفتی رقم خورد که این عدد نشان دهنده رشد 8درصدی انتقال نسبت به سال 99 و رشد 7 درصدی نسبت به متوسط یک دهه گذشته است.