رئیس اداره کانال سوئز با توضیح اینکه در مورد عبور پرچم کشتیهای عبوری از کانال سوئز، هیچ تبعیضی وجود ندارد، گفت و نفت ایران با وجود تحریم ها از این کانال عبور می کند.
وزیر اقتصاد گفت: درباره ایجاد کنسرسیوم بانکها برای تامین مالی پروژههای صنعت نفت فعلا ظرفیت تامین مالی 4 میلیارد دلار فراهم شده است و ما به دنبال افزایش ظرفیت و سرعت تامین مالی توسط نظام بانکی هستیم.
وزیر نفت گفت: تفاهمهای خوبی را با ترکمنستان برای صدور خدمات مهندسی و فرآوردههای نفتی و نفت خام در هفته گذشته انجام شد که بهزودی به مرحله امضای قرارداد میرسد.
تقویت و توسعه مناسبات و همکاریهای دوجانبه با روسیه ظرفیت قابل توجهی را برای کشور در راستای تأمین منافع ملی و همچنین کاستن از شدت تحریمها و کارزار فشار حداکثری آمریکا فراهم میکند.
مدیر اسبق امور بینالملل شرکت ملی نفت گفت: بازار نفت با توجه به افزایش تقاضای چهار میلیون بشکهای نفت در سال 2022 میلادی و کنترل کرونا، برای تعادل نیازمند نفت ایران است.
ارزان بودن قیمت گاز تحویلی به نیروگاههای کشور یکی از مهمترین دلایل پایین بودن راندمان نیروگاهها شده که سالیانه 31 درصد از گاز تولید شده در ایران را مصرف میکنند، اما بازدهی حدود 40 درصد دارند.
وزیر نفت در دیدار با هیئت ترکمنستان با بیان اینکه زیرساخت برای واردات و سوآپ گاز وجود دارد، گفت: برای انتقال 40 میلیون مترمکعب گاز در روز یا 10 تا 15 میلیارد مترمکعب در سال آمادگی داریم.
دیدار وزیر نفت با هیئت ترکمنستان به ریاست سردار بردی محمداف، معاون رئیس کابینه وزیران ترکمنستان و رشید مردوف، وزیر امور خارجه ترکمنستان دقایقی پیش در ساختمان مرکزی وزارت نفت آغاز شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: فروش نفت و میعانات گازی ایران افزایش خوبی داشته است و پول نفت صادراتی وصول میشود. برنامه داریم که ظرفیت تولید نفت را تا پایان سال 1400 به عدد قبل از تحریمها بازگردانیم.
سرپرست منطقه 9 عملیات انتقال گاز اعلام کرد که تعمیر و راهاندازی توربین واحد B تأسیسات قلعه جیق در این منطقه برای نخستینبار در کشور بهدست متخصصان جوان ایرانی انجام شد.
وزیر نفت کویت با ابراز خوشبینی نسبت به ادامه بهبود اقتصادی جهان با وجود نگرانیها در مورد سویه اُمیکرون کرونا گفت: «راهبرد اوپک پلاس برای افزایش تولید در بحبوحه چالشهای بازار موفقیت آمیز است.»
بحث تهاتر کالا با نفت این روزها در کشور بسیار داغ است؛ اخیرا اخباری مبنی بر واردات کالاهای بی کیفیت چینی و یا سریلانکایی به کشور در ازای نفت دست به دست میشود.
رئیس دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع) گفت: پتروشیمی با چالشهای مختلفی مانند تامین مالی، بازاریابی بین المللی، تکمیل زنجیره تولید و تامین بازار داخلی مواجه است.
کارشناس انرژی با اشاره به اجراییشدن قرارداد سوآپ گاز ترکمنستان از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان، گفت: با افزایش توان داخلی، اجرای این قرارداد میتواند باعث تقویت نقش ایران در مناسبات انرژی منطقه خزر شود.
یک پایگاه تخصصی نفت و گاز نوشت: رکوردشکنی قیمت گاز در جهان، ایران را به افزایش تولید ترغیب کرده است و این کشور برنامههای زیادی برای توسعه میادین گازی عظیم خود دارد.
قرارداد سواپ گاز ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از مسیر ایران به امضا رسید. براساس این قرارداد که از ابتدای دیماه و بدون سقف زمانی اجرا خواهد شد، 1.5 تا 2 میلیارد متر مکعب گاز ترکمنستان از مسیر ایران ترانزیت(سواپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی مورد نیاز خود را از حق انتقال آن برداشت میکند.