مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه آینده تولید نفت و گاز در استان ایلام درخشان است، از دریافت مجوز توسعه میدان چنگوله در شورای اقتصاد خبر داد و گفت: با حفر ۸ حلقه چاه ۳۰۰ میلیون دلار برای توسعه میدان چنگوله سرمایهگذاری میشود.
۰
۰
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، محسن خجستهمهر در نشست با استاندار ایلام، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران حوزه اقتصادی استان و مدیران شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز غرب، گفت: حفر ۸ حلقه چاه و تولید روزانه ۱۵ هزار بشکه نفت برای میدان چنگوله هدفگذاری شده است.
وی با بیان اینکه توسعه میدانهای دانان و پایدار در دستور کار قرار گرفته است، افزود: یک میلیارد دلار برای میدانهای مشترک ایلام هزینه میشود و در مجموع برای میدان دانان، دالپری، چشمهخشک، بابا گیر و انجیال دهلران و چنگوله ۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر آموزش نیروی تخصصی حوزه نفت و گاز بومی در استان ایلام تصریح کرد: در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران مصوب شد ۲۰۰ نفر نیروی بومی این استان در مرکز، آموزشهای تخصصی و حرفهای حوزه نفت، گاز و انرژی را فرا گیرند، همچنین کل پیمانکاران باید حداکثر از نیروی بومی استفاده کنند و پیمانکارانی که از این مورد تخطی کنند جریمه خواهند شد.
خجستهمهر با اشاره به کمکهای شرکت ملی نفت ایران به بخش بهداشت و درمان استان ایلام اظهار کرد: بهداشت و درمان از مسائل بسیار مهم و حیاتی است و اگر بیمارستانهای استان نیازی به تجهیزات داشته باشند، کمک خواهیم کرد. هر صورتوضعیت که همسو با مسئولیتهای اجتماعی تعریف شده پرداخت و شرکت در ایام اربعین برای خدماترسانی به زوار موکبهایی ایجاد میکند.
وی تأکید کرد: پیمانکاران غیر بومی حداقل یک حساب فعال در استان ایلام داشته باشند و همه مواد غذایی و امکانات و تجهیزات پشتیبانی باید از استان خریداری شود و این بندها در همه قراردادها گنجانده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر تقویت حوزه اقتصاد نفت و گاز استان ایلام گفت: ۱۵ میدان نفت و گاز در ایلام داریم که ظرفیت قابلتوجهی دارند که مبنای برنامهریزی ما توسعه صنایع تکمیلی این میدانهاست، یک میلیارد مترمکعب تولید گاز به یک و نیم میلیارد افرایش مییابد که بخشی از آن مربوط به مرحله دوم توسعه میدان تنگ بیجار است.
خجستهمهر افزود: همه میدانهای مشترک ایلام تعیین تکلیف شدهاند که این میدانها یا در تولید، توسعه و یا در حال توسعه تکمیلی هستند.
انتهای پیام/.