شرکت پتروشیمی پردیس همسو با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، افزایش بهرهوری و رونق تولید داخلی، با ستاد نانو و شبکه تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
۰
۰
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، غلامرضا جمشیدی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس در این آیین با اشاره به پیشگام بودن پتروشیمی پردیس در حمایت از شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان داخلی برای بومیسازی ۹۹ درصد از کاتالیستهای مورد استفاده در پتروشیمی پردیس و مهندسی معکوس و تأمین قطعات و تجهیزات مورد نیاز بخشهای مختلف تولیدی و پشتیبانی شرکت، همکاری با مجموعههای علمی و دانشگاهی کشور برای تولید اوره دوستدار محیط زیست و همکاریهای متعدد با ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله ستاد توسعه فناوری نانو گوشهای از اقدامهای این شرکت همسو با حمایت از شرکتهای دانشبنیان داخلی و افزایش بهرهوری و خودکفایی در شرایط سخت تحریم است.
وی درباره اهمیت تفاهمنامه انجام آزمون میدانی نانوسیال انتقال حرارت در مجتمع پتروشیمی پردیس گفت: پتروشیمی پردیس نخستین شرکت پتروشیمی در سطح کشور است که از این نانوسیال در فرآیند تولید محصول خود استفاده میکند و با توجه به راهبری کارگروه اوره کشور از سوی پتروشیمی پردیس، بهطور قطع دستاوردهای مثبت این پروژه در سایر شرکتهای اورهساز نیز عملیاتی خواهد شد.
این تفاهمنامه بهمنظور انجام تست میدانی نانو سیال انتقال حرارت در پروسه تولید محصول اوره و آمونیاک پتروشیمی پردیس با حضور مدیرعامل و رئیس پژوهش و توسعه شرکت پتروشیمی پردیس، قائم مقام و مدیر کارگروه نفت و گاز شبکه تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رئیس هیئت مدیره و مدیر فنی شرکت آزما سنجش پیشرو و مشاور کارگروه نفت و انرژی پارک فناوری پردیس در دفتر تهران پتروشیمی پردیس به امضای دو طرف رسید.
نانوسیال تبادل حرارتی بر پایه نانوساختارهای کربنی تولید شده و در انواع مبدل حرارتی و برودتی، هیترها، بولیرها، چیلرها و ژنراتورها کاربرد دارد. این نانوسیال سبب افزایش بهرهوری تجهیزات، افزایش تبادل حرارتی و بهبود کیفیت مواد در فرآیندهای شیمیایی راکتورها، صرفهجویی در مصرف انرژی، کاهش انتشار کربن و آلایندههای محیط زیستی و افزایش مقاومت به خوردگی در تجهیزات و قطعات مکانیکی میشود.
ماندگاری و طول عمر بالای نانوسیال به میزان حداقل پنج سال، افزایش مقاومت به خوردگی به ۳۵ تا ۶۰ درصد، افزایش ضریب انتقال حرارت جابجایی سیال پایه به ۱۵ تا ۲۵ درصد، افزایش ضریب هدایت حرارتی سیال پایه به ۱۰ تا ۱۵ درصد و افزایش طول عمر قطعات سامانههای مکانیکی از مهمترین دستاوردهای استفاده از این نانوسیال است.
انتهای پیام/.