وزیر پیشنهادی نیرو دولت چهاردهم علاوه بر قول دادن برای توسعه صنعت برق در کمال شفافیت و صدق، گفت: ناترازی برق به بیش از 18 هزار مگاوات رسیده لذا جذب بخش خصوصی با هدف سرمایه ­گذاری در توسعه برق ضروری است.
plusresetminus
قول می­دهم در کمال شفافیت و صدق مسیر توسعه صنعت برق را طی کنم/ناترازی برق بیش از 18 هزار مگاوات است/ جذب بخش خصوصی با هدف سرمایه­ گذاری در توسعه برق ضروری است/خبر بروزرسانی می شود
به گزارش خبرنگار پارلمانی نفت آرا،در نشست علنی نوبت صبح امروز (چهار‌شنبه، 31 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان تشریح برنامه‌ها و سوابق خود، گفت: آنچه اینجانب در جلسات کمیسیون ها و سایر جلسات خدمت شما نمایندگان عزیز عرض کردم این بود که متعهد به خدمت به مردم شریف ایران و آرمان های امام بزرگوار، مقام معظم رهبری و قوانین و مصوبات شما هستم و قول می دهم در کمال شفافیت و صدق مسیر را با شما طی کنم.
وی افزود: نمایندگان و ملت شریف ایران طبق برآوردهای کارشناسی ناترازی حوزه برق در سال جاری به بیش از 18 هزار مگاوات رسیده است البته این عدد برآوردی است، هرچند ناترازی به وجود آمده ریشه در اقتصاد ناکارآمد برق دارد که جذابیت اقتصادی این صنعت را از بین برده و منجر به مصرف خارج از الگوهای استاندارد شده است، از طرفی دیگر بودجه وزارت نیرو در سال جاری و سال های گذشته کفاف یارانه برق را نداده و منجر به ایجاد بدهی بزرگ به شرکت های خصوصی در حوزه برق شده است.
وزیر پیشنهادی نیرو ادامه داد: همچنین انباشت تعهدات وزارت نیرو باعث شده است جذابیت سرمایه گذاری در این حوزه برای بخش خصوصی عملا از بین برود و کسری بودجه و عدم تحقق بودجه های عمرانی نقش دولت را در توسعه صنعت آب و برق محدود کرده است لذا توجه به اقتصاد آب و برق و رفع ناترازی امری ضروری است البته جبران این ناترازی زمان بر خواهد بود و نیاز به برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری قابل توجه در افزایش تولید، اصلاح شبکه و مدیریت مصرف دارد.
وی اضافه کرد: ذکر این نکته ضروری است که هنوز نتوانسته ایم گفتمان قابل فهم و وثوقی با مردم عزیز برای تبیین نقش آن ها در بهتر مصرف کردن ایجاد کنیم اما نمایندگان محترم یک سر هم در توانمندی های صنعتی دارند. اینجانب به شما اطمینان می دهم که در صورت تامین منابع مالی و با توجه به پیشرفت های کشور، در حوزه فنی به هیچ مشکل ویژه ای بر نخواهیم خورد.
علی آبادی مطرح کرد: در موضوع سوم یعنی همراه شدن با مردم عزیزمان ابتدا لازم است دغدغه های آن ها توسط ما شنیده و درک شود و سپس گفتمان مشترک در کشور شکل بگیرد که چطور انتخاب های کنونی ما بر زندگی های آینده و حتی نسل های بعدی تاثیر خواهد گذاشت در نتیجه تلاش خواهیم کرد با توسعه گفت وگو مردم عزیز خود را در مدیریت مصرف همراه و همدل سیاستگذاران کنیم.
وزیر پیشنهادی نیروی دولت چهاردهم، اظهار کرد: اینجانب در صورت تائید شما بزرگواران مصمم هستم اهداف تعیین شده در برنامه هفتم و قانون مانع زدایی از صنعت برق را اجرایی کنم، این اهداف در برنامه تقدیمی در قالب اعداد و ارقام ذکر شده است و شما می دانید و ما هم معتقدیم تکیه بر منابع دولتی برای رسیدن به اهداف بلند برنامه هفتم راهی واقع بینانه نیست. اگرچه برادران ما در سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی و سایر عزیزان به ویژه آقای دکتر عارف باید مساعدت خود را برای حل این مسائل بیش از پیش کنند. البته من نیز مطالبه خواهم کرد.
علی آبادی تاکید کرد: با این اوصاف باید گفت پس راه حل چیست؟، به نظر اینجانب راه حل در ایجاد جذابیت در محیط کسب و کار حوزه برق است، مطابق بررسی ها به نظر می رسد انباشت تعهدات وزارت نیرو سبب شده سرمایه گذاران قبلی متضرر شوند و سایر سرمایه گذاران که می توانستند در این حوزه سرمایه گذاری کنند به دلیل نابسامانی اقتصاد برق پا به این عرصه نگذاشته اند و از حضور و مشارکت در این عرصه امتناع می کنند.
ادامه دارد...
https://naftara.ir/vdcg7x9q.ak9nq4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما