توافق نامه همکاری میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت ملی حفاری به امضا رسید. این دو شرکت قصد دارند همکاری های گسترده ای را به انجام رسانده و این تعاملات صحیح و کار شناسانه را توسعه دهند.
۰
۰
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، یکی از این اهداف حمایت از توسعه منابع انسانی است. یکی از معضلاتی که باید به آن توجه بسیاری کرد در این دو مجموعه صورت گرفته توجه به نیروی انسانی است تا زخم تبعیض و اجحاف بر پیکره پرسنل غیر رسمی نفت را مداوا کنند.
متاسفانه وضعیت نیروهای قراردادی و پیمانکاری در حوزه نفت و گاز هنوز بر همان پاشنه میچرخد و مشکلات اقتصادی و وضعیت بد معیشتی نیروهای ارکان ثالت و پیمانکاری وزارت نفت به قدری رو به زوال رفته که سبب شده تا این قشر تلاشگر و مظلوم دستشان به جایی بند نباشد.
نبود امنیت شغلی، ترس ،دلهره از روزهای پایانی قرارداد و تمدید دوباره آن یکی دیگر از مشکلات کارکنان اقماری حقوق و دستمزد آنهاست که از ضابطه علمی و تخصصی پیروی نمی کنند.
پرداخت حقوق و کارکنان جان بر کف همیشه جای مناقشه بوده و دستمزد کارکنان اقماری نسبت به سختی کار و شرایط بد آب و هوایی بسار اندک است.
البته باید به این نکته توجه داشت که پرداخت حقوق باید از ضابطه علمی و تخصصی انجام شود که ایجاد انگیزه در کارکنان این صنعت استراتژیک را بالا ببرد تا از آسیب های ملی و تبعات آن کاسته شود و موج مهاجرت متخصصان وزارت نفت کاهش یابد.
یکی دیگر از کارهایی که باید انجام شود باز سازی ناوگان حفاری و تجهیزات آن به دست نیروهای متخصص و مهندسین این حوزه می باشد. باید از جوانان متخصص در این حوزه استفاده شود تا معضل بیکاری ریشه کن شود و کمتر شاهد مهاجرت این متخصصان باشیم.
شیدا آریایی پور/حقوقدان و پژوهشگر
انتهای پیام/.