موسم نمایشگاه بیست‌و‌هفتم نفت فرا رسید و بار دیگر صنعت نفت کشورمان در آوردگاهی بین‌المللی دستاوردهایش را به رخ خواهد کشید.
plusresetminus
نمایشگاه بیست‌و‌هفتم نفت و فرصت برد-برد تعاملات ویژه منطقه‌ای
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، بی‌تردید نمایشگاه نفت محل ارائه توانمندی‌های صنعتی، فرهنگی، علمی و پژوهشی و نماد خودکفایی و خوداتکایی است. شعار نمایشگاه امسال «صنعت نفت؛ تولید فناورانه، مصرف بهینه» است که با میزبانی از بیش از ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۰۰ شرکت خارجی از ۱۳ کشور دنیا، فرصتی مغتنم برای تعامل و همکاری شرکت‌های نفتی در سطح بین‌المللی را فراهم می‌کند. نمایشگاه تخصصی نفت از رویدادهای بزرگ اقتصادی تجاری است که افزون بر دو دهه توانسته جایگاه خود را در تقویم نمایشگاهی کشور تثبیت کند و همواره و علیرغم همه دشواری‌ها و تحریم‌ها، با اقبال شرکت‌های خارجی و صنعتگران و سازندگان در حوزه نفت روبه‌رو بوده است.
گسترش فعالیت‌های بخش بالادستی صنعت نفت و توسعه روز افزون تأسیسات در بخش‌های پایین‌دستی فرصت مغتنمی برای توسعه کسب‌وکار، تولید کالا و تجهیزات کاربردی این صنعت ایجاد کرده و در این راستا وزارت نفت با حمایت از سازندگان و صنعتگران داخلی زمینه دستیابی به طراحی و دانش فنی ساخت بخش عمده‌ای از قطعات و تجهیزات را فراهم آورده که برگزاری نمایشگاه تخصصی نفت نقش سازنده و مهمی در معرفی توانمندی‌های سازندگان، شناخت نیازهای مجموعه‌های صنعت و هم‌افزایی و رایزنی‌های مؤثر و مستمر میان متخصصان و دست‌اندرکاران خواهد داشت.
 بی‌گمان نمایشگاه بیست‌و هفتم نفت در مدت برپایی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران فرصت مناسبی برای صنعتگران، سازندگان و تامین‌کنندگان بزرگ کالا و خدمات مرتبط با صنعت نفت و شرکت‌های نفتی مهیا می‌کند تا در همکاری هدفمند به تبادل تجربه‌ها و تخصص برای بومی‌سازی با نگرش اولویت‌بخشی به کیفیت کالای تولیدی همسو با کمیت، گام‌های پرشتاب بردارند.
 نمایشگاه امسال نفت در سایه ارتباط و تعاملات ویژه منطقه ای تازه شکل گرفته، می‌تواند نوید بخش همکاری‌های نفتی کشورمان با سایر بازیگران منطقه‌ای نفتی از جمله عراق، امارات متحده عربی و عربستان سعودی باشد. شاید بهترین زمان برای تبیین رفاقت و تعامل نفتی به جای رقابت غیر‌سازنده با طرف‌های اماراتی، عراقی، سعودی و ... در میادین مشترک نفت و گاز، اکنون باشد.
به جرات می‌توان گفت: فرصت بی‌بدیلی برای توسعه روابط نفتی و عقد قرارداد با کشورهایی که با آنها میادین مشترک نفتی و گازی داریم، مهیا شده است. بایستی قدر این فرصت طلایی را بدانیم و با تعریف پروژه‌های برد-برد و با سرعت هر چه تمام تر، عقب‌ماندگی‌های ناشی از تحریم‌های چند ساله را جبران نماییم.
انتهای پیام/.
https://naftara.ir/vdcc.4q4a2bqoela82.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما