مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: مجوز احداث ۲ پالایشگاه تامین سوخت کمسولفور در جزیره قشم صادر شد.
۰
۰
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، مهدی نصیری اظهار داشت: قشم با توجه به داشتن زیرساختهای بندری، مخازن و خدمات گمرکی و قرار گرفتن در یکی از مهمترین آب راههای بینالمللی از ظرفیت خوبی برای توسعه صنعت بانکرینگ بهرهمند است.
وی افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود در قشم در حوزه صنعت بانکرینگ، برنامهریزیهای خوبی برای توسعه آن و کمک به رشد بیشتر اقتصادی منطقه و کشور انجام شده است.
مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک واحد پالایشگاهی با ظرفیت تولید 10 هزار بشکه سوخت کم سولفور با هدف تامین سوخت مورد نیاز بانکرینگ در منطقه هاب انرژی سلخ فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ارائه سوخت کم سولفور را از قوانین بینالمللی در حوزه بانکرینگ و سوخترسانی به کشتیها عنوان کرد و گفت: مجوز احداث 2 پالایشگاه تامین سوخت کم سولفور نیز در جزیره قشم صادر شده و با راهاندازی این پالایشگاهها چرخه صنعت بانکرینگ در قشم تکمیل شود.
نصیری یادآور شد: هفته گذشته نخستین مرحله بانکرینگ سوخت کم سولفور به روش کشتی به کشتی (STS) انجام شده و برای توسعه این صنعت هم به صورت اس. تی. اس و هم در بحث مخازن و ترانزیت برنامه ریزی های لازم انجام شده است.
مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اقدامات در دست انجام برای تهیه و تدوین طرح جامع حوزه انرژی جزیره قشم تصریح کرد: این طرح با رعایت تمامی الزامات محیط زیستی و با هدف توسعه اقتصادی تهیه و تدوین میشود.
این مقام مسئول قرارگیری موقعیت راهبردی و برخورداری از 17 میدان نفتی و گازی را از جمله ظرفیتهای ویژه حوزه نفت و انرژی قشم عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 50 درصد گردش مالی اقتصاد جزیره قشم توسط فعالیتهای صنعتی حوزه نفت و انرژی تامین میشود که سهم قابل توجهی است.
جزیره قشم واقع در استان هرمزگان بزرگترین جزیره خلیج فارس است و به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست - فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
انتهای پیام/.