مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: تا پایان دولت دوازدهم ۳۵ هزار روستای گازدار خواهیم داشت. به این ترتیب در مجموع دولتهای یازدهم و دوازدهم ۲۱ هزار روستا به شبکه گاز کشور متصل شده و خواهند شد که تقریبا معادل گازرسانی به بیش از ۵۰ روستا در هر هفته است.
۰
۰
به گزارش نفت آرا، حسن منتظرتربتی در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی روستایی و عشایری کشور گفت: یکی از مشخصههای دولتهای یازدهم و دوازدهم، گازرسانی روستایی بوده و دو اتفاق ویژه در حوزه گاز در این مدت افتاده است؛ افزایش تولید در عسلویه و همچنین افزایش گازرسانی به روستاها.
وی افزود: در ابتدای دولت یازدهم ۱۴ هزار روستای گازدار در کشور وجود داشت اما امروز این تعداد به ۳۲ هزار روستا رسیده است؛ گازرسانی به ۴ هزار و ۲۰۰ روستا نیز در دست اجراست و تا پایان دولت دوازدهم ۳۵ هزار روستای گازدار خواهیم داشت. به این ترتیب در مجموع دولتهای یازدهم و دوازدهم ۲۱ هزار روستا به شبکه گاز کشور متصل شده و خواهند شد که تقریبا معادل گازرسانی به بیش از ۵۰ روستا در هر هفته است.
معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه هزینه گازرسانی روستایی در این دولت ۲۹ هزار میلیارد تومان بوده است، تصریح کرد: مردم نیز برای لولهکشی در داخل خانهها ۸ هزار میلیارد تومان هزینه کردند که همه این اقدامها شغل دائمی برای افراد زیادی به وجود آورده است.
تربتی تاکید کرد: همه محصولات بهکاربرده شده در عملیات گازرسانی تولید داخل است و این موضوع سبب شده رونق خوبی در صنایع کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه درآمد حاصلشده از جایگزینی گاز طبیعی به جای فرآوردههای نفتی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان در سال است، افزود: دلیل ادامه انجام پروژههای گازرسانی این است که آنها پروژههایی درآمدزا هستند و هیچ هزینهای به دولت تحمیل نکردند و علاوه بر تامین هزینههای خود، درآمدزا هم بودند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران یادآور شد: با تداوم عملیات گازرسانی حدودا روزی یک میلیون کپسول گاز مایع از دوش مردم کشور برداشته شده است که این موضوع برای مردم رفاه به ارمغان آورده است.