معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی از رشد ۲۲ درصدی خدمات یکپارچه فنی و مهندسی به چاه‌های نفت و گاز در ۶ ماه نخست امسال در مقایسه با دوره مشابه پارسال خبر داد.
plusresetminus
افزایش ۲۲ درصدی خدمات فنی و ویژه به چاه‌های نفت و گاز
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، شهرام شمی‌پور در توضیح بیشتر در این‌ باره گفت: این خدمات از سوی دو مدیریت خدمات فنی و خدمات ویژه حفاری به شرکت‌های متقاضی ارائه ‌شده است.
وی افزود: خدمات فنی و ویژه حفاری متنوع و افزون بر ۲۰ عملیات تخصصی است که به چاه‌های در دست حفاری، همچنین چاه‌های در حال بهره‌برداری ارائه می‌شود و نقش اساسی در حفظ، نگهداشت و افزایش تولید ایفا می‌کند.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری در امور فنی و مهندسی با اشاره به برخورداری این شرکت از متخصصان مجرب و تجهیزات لازم در این زمینه اظهار کرد: هم‌اکنون این خدمات به شرکت‌های نفتی زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های بخش خصوصی فعال در عرصه صنعت حفاری ارائه و توانمندی در این بخش وجه تمایز شرکت ملی حفاری ایران در قیاس با شرکت‌های صاحب‌نام حفاری در جهان محسوب می‌شود.
شمی‌پور گفت: در مدیریت خدمات ویژه در مدت پیش‌گفته ۶۵ مورد عملیات نمودارگیری، ۲۴۶ مورد نمودارگیری از سیال حفاری و ۱۲۳ مورد چاه پیمایی انجام شد.
وی افزود: تحقق ۵ هزار و ۸۴۴ متر حفاری جهت‌دار و افقی با حفر ۱۸ حلقه چاه و ۵۲ متر مغزه‌گیری از دیگر فعالیت‌های عملیاتی مدیریت خدمات ویژه در این مدت است.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی اظهار کرد: انجام ۱۲۵ مورد عملیات لوله‌مغزی سیار، ۲۰۶ مورد آزمایش چاه با ساق مته، اجرای ۱۲ مورد عملیات حفاری با هوا و ثبت ۶۲۹ متر حفاری به این شیوه، انجام ۲۰ عملیات ویژه حفاری به روش فروتعالی، ۲۰۲ مورد لوله‌گذاری چاه و انجام عملیات‌های نصب آویزه و آزمایش بهره‌دهی چاه برای شرکت‌های متقاضی عمده فعالیت‌های مدیریت خدمات فنی حفاری از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه سال جاری هستند. ‌
شمی‌پور گفت: در بخش سیمان‌کاری و انگیزش‌ چاه که زیرمجموعه مدیریت خدمات فنی است نیز در مدت مورد اشاره ۷۲۶‌ مورد عملیات سیمان‌کاری، ۹۱۱ مورد تزریق‌پذیری، ۶۵ مورد اسیدکاری ویژه و ۱۶ مورد عملیات اسیدکاری گسترده به شرکت‌های متقاضی ارائه شد.
وی در ادامه با تأکید بر برنامه‌زیری انجام‌شده از سوی این معاونت برای تعمیرات اساسی، نوسازی تجهیزات و روزآمدسازی آنها و بومی‌سازی قطعات و تجهیزات کاربردی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و دانش‌بنیان‌ها افزود: حسب تأکید مدیرعامل شرکت پاسخگویی به‌موقع به درخواست‌های دریافتی از شرکت‌های متقاضی طرف قرارداد و کارفرماها و شتاب‌بخشی در اجرا، همچنین بازاریابی و توسعه خدمات و فعالیت‌ها و توجه به موضوع آموزش‌های تخصصی در دستور کار این معاونت قرار دارد.
انتهای پیام/.
https://naftara.ir/vdce.w8nbjh8nz9bij.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما