شاید کمتر نیروی جدیدالورودی مانند پیام کهتری انوری، در مجموعه ستادی وزارت نفت و در مدت یک سال اخیر، چنین حجمی از حاشیه به همراه داشته است. بسیاری از کسانیکه در وزارت نفت او را دیده اند، رفتار و عملکرد او را مشابه ختلان در دوران زنگنه می دانند!
۰
۰
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، انتشار حکم استخدام و برگه حقوق وی در رسانه ها با پاراف «موافقم» از سوی وزیر نفت و مهر محرمانه، موجی از انتقاد را در میان نیرهای موسوم به حزب الهی در پی داشت. آنها نسبت به آنچه پرداخت های غیرمتعارف به این مدیر جوان وزارت نفت می نامیدند معترض بودند.
رئیس دانشگاه صداوسیما نیز طی توییتی از تلاش «منشی وزیر نفت» برای مجبور ساختن این نهاد به صدور مدرک غیرقانونی خبر داد، شخص مذکور پس از آنکه موفق نشد، شروع به هتاکی و تهدید مسئولین این دانشگاه نموده بود.
بسیاری از نزدیکان رئیس دانشگاه و اکانت های متعلق به نیروهای وزارت نفت، مدعی شدند که این فرد هتاک کسی نبوده جزء پیام کهتری مدیر حوزه وزارتی وزیر نفت. ادعایی که از سوی کهتری نه تکذیب شد و نه تایید!
نام کهتری به کمیسیون اصل 90 مجلس نیز کشیده شد. رئیس سازمان خصوصی سازی کشور، طی دو فقره نامه، با توجه به اشتغال به کار پیام کهتری در وزارت نفت، رسماً به عضویت او در هیئت مدیره هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس معترض شد.
کمیسیون اصل 90 مجلس نیز به این مسئله واکنش داد و خبرها از احضار جواد اوجی به مجلس برای پاسخگویی در این زمینه خبر می دهد.
با توجه به وجود اسناد و ادله کافی، دو شغله بودن کهتری می تواند به یک سال انفصال او از خدمات دولتی بیانجامد.
با این همه، به نظر می رسد که هیچ کدام از اینها دلیل کافی برای اعتراض کارکنان به ویژه کارمندان ساده دفتری در حوزه وزارتی وزارت نفت به این جوان 35 ساله نباشد.
منابع مطلبع از این نهاد به نفت ما گفتند که این فرد بسیار عصبی است و اخلاق تند او بسیاری از همکارانش را آزرده کرده است.
کهتری رئیس کمیسیون نفت و انرژی دولت سایه سعید جلیلی بوده است و با اتکا به این حربه، همواره در جلسات با مدیران وزارت نفت از اتکایش به جلیلی سخن می گوید، بسیاری از فشارها و درخواست های او نیز با تکیه بر همین حربه در مجموعه وزارت نفت پیگیری می شود.
این گذاره که «کهتری آدم جلیلی و نماینده منافع او در وزارت نفت است» باعث شده که همگان اقدامات غیرقانونی او را به سعید جلیلی نسبت دهند.
عضویت کهتری در هیئت مدیره هلدینگ پرسود خلیج فارس نیز، به عنوان سهم خواهی جلیلی از درآمدهای این گروه صنعتی بزرگ تعبییر شده است.
یک رسانه خبری نزدیک به سعید جلیلی، مدعی شد که وی مانع از برق رسانی به روستای پدری خود شده تا به نوشته این رسانه، «پارتی بازی نشود» یا آنکه وی در یک نشست خبری اظهار کرد با خبرنگاری مصاحبه نمی کند تا «پارتی بازی» نشود.
پرسش قاطبه کارکنان وزارت نفت و شاغلین در صنعت بزرگ نفت و همچنین منتقدان در این حوزه این است که آن رفتار چگونه با سکوت سعید جلیلی در مقابل رفتار پیام کهتری قابل جمع است؟
چرا دفتر آقای جلیلی علی رغم تماس رسانه ها حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشده است؟
انتهای پیام/.