انتظار میرود، اوپک و هم پیمانانش در نشست هفته آینده، عرضه نفت خود را افزایش دهند و این امر نشان میدهد که این گروه نسبت به چشمانداز تقاضای جهانی نفت خوش بین است.
۰
۰
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلینفت آرا، انتظار میرود، اوپک و هم پیمانانش در نشست هفته آینده، عرضه نفت خود را افزایش دهند و این امر نشان میدهد که این گروه نسبت به چشمانداز تقاضای جهانی نفت خوشبین است.
بر اساس پیشبینی تحلیلگران و تاجران، 23 کشور عضو اوپکپلاس احتمالا یک افزایش ملایم ماهانه برابر با 400 هزار بشکه در روز را ادامه خواهند داد، تا تولیدی را در دوره شیوع کرونا متوقف کرده بودند به تدریج بازیابی کنند.
به نوشته این گزارش، چند نماینده کشورها نیز گفتند، انتظار دارند که این افزایش ادامه پیدا کند.
اوپکپلاس پیشبینی میکند، تقاضا برای نفت در جهان در سالجاری میلادی بهبود یابد و آسیب «ملایمی» از شیوع اُمیکرون ببیند. با افزایش رفت و آمد و ترافیک در سراسر کشورهای مصرفکننده آسیایی و کاهش ذخایر نفت در آمریکا، قیمت نفت به بالای 80 دلار در هر بشکه رسید که این پیشبینی را تقویت میکند.
تحلیلگران و تاجران پیشبینی میکنند، زمانی که گروه اوپکپلاس در روز سهشنبه گردهم جمع شوند، افزایش تولید در گروه اوپکپلاس تصویب خواهد شد. با توجه به اینکه تمام کشورهای آسیایی به جز یک کشور همگی افزایش ماهانه رفت و آمد را ثبت کردهاند، شاخصهای مصرف سوخت نشان میدهد که بشکههای اضافی جذب بازار خواهد شد.
افزایش عرضه نفت همچنین نشان میدهد، ریاض به خطرات تورمی که بزرگترین مشتریان آنها را تحت تأثیر قرار میدهد، توجه دارد، چراکه این کشور درخواست جو بایدن در ماه گذشته برای افزایش تولید نفت به منظور کنترل بالا رفتن قیمت بنزین را قبول کرد.
افزایش عرضه نفت بدون نگرانی و خطر نیست. در چین به عنوان بزرگ ترین مصرف کننده نفت در آسیا، نشانههایی از تضعیف تقاضا برای سوخت به علت رویکرد اعمال محدودیتهای مهار کرونا و همچنین سختگیری در مورد آلایندههای جوی دیده شده است. در آمریکا، لغو پروازها افزایش یافته و 1125 پرواز به علت افزایش موارد ابتلا به کرونا لغو شده است.
اوپک پیشبینی میکند که بازار نفت به علت آزادسازی ذخایر استراتژیک آمریکا و سایر مصرف کنندگان نفت دوباره با مازاد عرضه روبرو شود. تخمین زده میشود که این مازاد عرضه در ماه مارس به 2.6 میلیون بشکه در روز برسد که احتمالا اوپکپلاس مجبور خواهد شد تا افزایش بیشتر تولید را مورد بررسی مجدد قرار دهد.
انتهای پیام/.