پروژه احداث خط لوله جدید پروپان و بوتان، اثربخشی قابل توجهی در فرآیند تولید و صادرات گاز و فرآوردههای گازی پارس جنوبی بهارمغان میآورد.
۰
۰
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در نشست پیگیری کاهش زمان اجرا و تبیین اهمیت پروژه خط لوله جدید صادراتی پروپان و بوتان که در مجتمع گاز پارس جنوبی و به میزبانی احمد باهوش، مدیرعامل این مجتمع برگزار شد، گفت: همه میدانیم گاز، انرژی مورد نیاز کشور را تأمین میکند و ۹۰ درصد خوراک نیروگاهها به آن وابسته است از این رو هیچ تعللی در انجام پروژههای این صنعت راهبردی قابل قبول نیست.
وی با بیان اینکه شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اکنون ۵ هزار کیلومتر خط لوله گاز را در مراحل طراحی، اجرا و راهاندازی دارد، تصریح کرد: از این تعداد خطوط، پروژه خط لوله جدید صادراتی پروپان و بوتان در قلمرو همکاران مجتمع گاز پارس جنوبی تعریف شده که به لحاظ تعدد ذینفعان حرفهای، الزامهای فنی ویژهای را باید برای آن در نظر گرفت.
به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در تدوین شرح کار این پروژه، نظرات همکاران مجتمع گاز پارس جنوبی، شرکت نفت و گاز پارس، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و پتروشیمیها لحاظ شده است تا برنامهها منطبق با نیازهای ذینفعان حاضر در منطقه اجرا شود.
نوشادی با اشاره به اینکه این شرکت امسال ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز به شبکه گاز کشور تقدیم کرده است که یک رکورد تازه به شمار میآید، گفت: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران بهتازگی وارد حوزه مدیریت مصرف شده و با برگزاری ۷ مناقصه در ۷ استان، اکنون در حال انجام مطالعات پایلوتی است تا بلافاصله مباحث هوشمندسازی را آغاز کند.
وی افزود: ۶ طرح توسعه ذخیرهسازی گاز طبیعی نیز فعال شده که از این تعداد اجرای بخش بالادستی ۳ میدان به همکاران شرکت ملی نفت ایران سپرده شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در ادامه با اشاره به اینکه سرریز تلاشهای فناورانه همکاران این شرکت به شرکتهای نفت و گاز پارس و مجتمع گاز پارس جنوبی تقدیم شده و توربینهای ساخت داخل در خدمت رفع نیازهای تولیدی و پالایشی این دو مجموعه عظیم صنعتی قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد با استمرار این همکاریهای ثمربخش، شاهد رقم خوردن برکات تازه برای صنعت گاز کشور باشیم.
انتهای پیام/.