قطع اکسیژن، افزایش قیمت نجومی گاز و قطع گاز در فصل زمستان، سه اهرم فشاری بوده که طی این سال ها عملا سرمایه فرهنگیان را دود کرده و کارد را به استخوان رسانده است آن هم در شرایطی که رئیس دولت بارها به حمایت از این قشر خدوم تاکید کرده است.
plusresetminus
قطع گاز پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، بی مهری وزارت نفت به سرمایه فرهنگیان پایانی ندارد. در حالیکه سال گذشته به علت برودت دما، پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه 72 روز با قطع گاز مواجه و عملا دندان بر جگر نهاد، امسال نیز در حرکتی بسیار تعجب آور، نخستین شرکتی که اولتیماتوم قطع گاز برای آن صادر شده، همین پتروشیمی متعلق به فرهنگیان کشور است. 
آقایان مسئول « ضرر چند ده میلیون دلاری وارده سال گذشته به فرهنگیان را چه کسی مداوا می کند که دوباره همان نسخه را برای این قشر پیچیده‌اید»؟
 قطع اکسیژن، افزایش قیمت نجومی گاز و قطع گاز در فصل زمستان، سه اهرم فشاری بوده که طی این سال ها عملا سرمایه فرهنگیان را دود کرده و  کارد را به استخوان رسانده است آن هم در شرایطی که رئیس دولت بارها به حمایت از این قشر خدوم تاکید کرده است.
 طبق برنامه­‌ریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی سرویس ­های جانبی و اکسیژن مورد نیاز دو پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه و پتروشیمی سبلان از ابتدا قرار بود به صورت متمرکز توسط پتروشیمی دماوند که در آن زمان 100% متعلق به شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود تأمین گردد.
 با توجه به عدم پیشرفت مناسب طرح پتروشیمی دماوند، شرکت­‌های سبلان و کیمیای پارس خاورمیانه به منظور پیشبرد آن طرح نسبت به پیش خرید اکسیژن  از سال 1397به میزان 76 میلیون یورو اقدام کردند.
اما به دلیل عدم مدیریت صحیح شرکت پتروشیمی دماوند و واگذاری آن به سایر شرکت­‌های بخش خصوصی (هلدینگ خلیج فارس، ساتا و تاپیکو) واحد اکسیژن به موقع به بهره برداری نرسید و شرکت های کیمیای پارس خاورمیانه و سبلان با ظرفیت متوسط 50% در حال تولید بودند که موجب زیان قابل ملاحظه به شرکت های مذکور شد. 
از طرفی با افزایش قابل ملاحظه نرخ گاز طبیعی خوراک واحدهای متانول از 20.000 به 70.000 ريال بر هر مترمکعب ،زیان دهی شرکت ها بیشتر شد.
وزارت نفت نه تنها پس از خصوصی نمودن شرکت‌ها حمایتی در راستای وظایف  رگولاتوری خود از شرکت ها نکرد بلکه با عدم نظارت و هماهنگی دربخش زیرساخت ضربات سنگینی بر سرمایه های معلمان این مرز و بوم زده است.
 اکنون که واحد اکسیژن پتروشیمی دماوند به بهره برداری رسیده و شرکت های پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه و سبلان  می توانند با ظرفیت بیشتر تولید کرده و با افزایش درآمد نسبت به پرداخت اقساط وام عقب افتاده اقدام کنند، شرکت ملی صنایع پتروشیمی به بهانه سرما، اولین شرکتی را که دستور توقف تولید و قطع گاز در 19 اذرماه صادر کرده است ،شرکت های زیر مجموعه فرهنگیان  میباشد در حالیکه می توان با مدیریت عادلانه تر، ابتدا سوزن عدالت را به شرکت های خود وزارت نفت زد و سپس نیش‌ آن را به دیگری.
اما باید در پایان گفت آقای رئیس جمهور بزرگترین سرمایه فرهنگیان در حال از کف رفتن است. لطفا پیش از بروز هرگونه مشکل، فکری عاجل به حال این مسئله کنید.
 انتهای پیام/.
https://naftara.ir/vdchmmnz.23nimdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما