عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بعید نیست که ما وارد کننده بنزین شده باشیم چراکه ظرفیت ما اضافه نشده و از سویی دیگر هم مصرف روز به روز بیشتر می شود و احتمال کمبود بنزین وجود دارد.
مدیر عامل اسبق شرکت ملی گاز گفت: در حال حاضر منحنی تولید گاز در ایران رو به نزول است هر قدر زمان بیشتری میگذرد شدت کاهش تولید تشدید میشود و تا چند سال آینده کلا افت میکند.
مدیرعامل پتروشیمی پارس با تشریح واردات سه محموله ۱۲ هزار تنی استایرن منومر، از آغاز پیش راهاندازی و راهاندازی واحدهای اتیل بنزن و استایرن منومر این شرکت از ۳۰ آذرماه خبر داد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: بسیاری از صنایع حوزه انرژی به توسعه بستر فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان وابستهاند و هماکنون بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در این زمینه فعال هستند.
مدیرعامل پتروشیمی پارس با اشاره به آغاز پیش راه اندازی و راه اندازی واحدهای اتیل بنزن و استایرن منومر از ۳۰ آذر، به تشریح جزئیات واردات اولین محموله ۱۲ هزار تنی استایرن پرداخت و گفت: در راستای حمایت از مشتریان و مصرف کنندگان، استایرن وارداتی با قیمت تلفیقی در بورس عرضه می شود.
رئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: نمی خواهیم قیمت انرژی را گران کنیم اما از طرف دیگر روند کنونی مصرف انرژی برای کشور آسیب زاست و باید برای آن فکری اساسی شود.
پاکستان که یکی از بازارهای هدف ما بوده اعلام کرده که قید واردات گاز از ایران را زده؛ کارشناسان انرژی معتقدند که ناترازی گاز و نبود دیپلماسی مناسب باعث شده که ایران بازارهای صادراتی خود را از دست بدهد.
پالایشگاههای اروپایی با تامین بیش از نیاز نفت روبرو شده اند و هنوز کمبود عرضهای که پیش بینی شده بود با ممنوعیت نفت روسیه پیش خواهد آمد، اتفاق نیفتاده است.
نماینده سابق مجلس گفت: ما وقتی کار استاندارد نمیکنیم ممکن است هر کار اشتباهی را از جمله واردات و یا استفاده از بنزین پتروشیمیها مرتکب شویم و این به معنای بردن راه حل مسئله به گوشه میدان است.
پالایشگاههای هند در پاسخ به کاهش سهمیه تولید اوپک، منابع عرضه خود را تغییر داده و به کشورهای تحریم شدهای مانند روسیه و ایران روی آوردهاند تا از ثبات عرضه نفت خام خود اطمینان حاصل کنند.
مدیر عامل اسبق شرکت ملی گاز ایران گفت: قطعا ما باید میزان گاز دریافتی از ترکمنستان را افزایش دهیم و اگر وارد نکنیم حتما باید گاز ارسالی به صنایع، نیروگاهها و پتروشیمی را محدود کنیم و روی سوخت دوم برویم و در نتیجه صادرات فراورده را متوقف کنیم
مدیرعامل پارس ام سی اس به بازار گفت: عدم توجه به ضرورت اجرای طرح خودروهای گازسوز باعث شده دولت به اجبار بنزین لیتری ۱۸ هزار تومان را وارد و ۳ هزار تومان به مردم عرضه کند.
کارشناس انرژی می گوید: در حال حاضر ما حدود ۲۵ الی ۳۰ میلیارد مترمکعب ظرفیت برای واردات یا سوآپ گاز به کشور داریم که این ظرفیت را می توانیم در کمتر از یک سال به ۴۰ میلیارد مترمکعب افزایش دهیم.
استاد دانشگاه شریف با اشاره به رقابت تهران و مسکو در بازارهای انرژی گفت: به بهانه مصرف بالا نباید وارد کننده گاز شویم بلکه باید به فکر بهینه سازی مصرف و صادرات بیشتر گاز به همسایه ها باشیم.
مدیر دیسپچینگ شرکت گاز از آغاز مذاکره برای واردات گاز خبر داد و گفت: زیرساخت و آمادگی لازم برای واردات گاز را فراهم کردیم چرا که بخشی از نیاز زمستانی امسال را باید از این محل تامین کنیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پلی یورتان ایران گفت: در حال حاضر کارخانه های ما با ظرفیتهای ۴۰ تا ۶۰ درصدفعالیت میکنند و این در شرایطی است که واردات محصولات مشابه ساخت داخل در صنعت پلی یورتان، انجام می شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: وزارت نفت با هدف جلوگیری از افزایش قیمت و واردات بنزین «طرحهای غیرقیمتی» را اجرایی کرده است چراکه این طرح کنترل مصرف را به دنبال داشته و مانع از افزایش قیمت بنزین می شود.