مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: آینده انرژی جهان را بازیگران اصلی تعیین میکنند و در ایران نیز بهعنوان یکی از بازیگران اصلی، فرصت سرمایهگذاری ۲۵۰ میلیارد دلاری در صنعت نفت در ۸ سال آینده وجود دارد.
طبق آمار مؤسسه کپلر، میزان ذخایر نفتی شناور روی آب ایران از ۶۰ میلیون بشکه در ابتدای دولت سیزدهم به تقریباً صفر رسیده، در حالی که رقم تولید نفت ایران نیز ۱.۱ میلیون بشکه افزایش یافته است.
یک نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه ایران نیازی ندارد که به دشمن خود نفت بفروشد خاطرنشان کرد: ایران هیچگاه به خاطر چند بشکه نفت به اعتبار خود لطمه نمیزند.
خبرنگار بلومبرگ نوشت: یا کاخ سفید اجازه صادرات نفت ایران را داده است و یا نمیتواند جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد، در هر صورت رژیم تحریمها فروریخته است.
برخی از شرکتهای ردیابی صادرات نفت خام ایران در ماه آگوست را بیش از ۱.۵ میلیون بشکه در روز اعلام کرده است. دولت و بهویژه وزارت نفت در حالی روی آمار منابع خارجی مانور میدهند که اصولاً آنها را پیش از این منابعی ضد ایرانی قلمداد میکردند. اما اکنون همان منابع، از تخفیف باورنکردنی ایران به چین خبر دادهاند.
اویل پرایس نوشت، ایران به علت حملات غافلگیرکننده حماس به رژیم صهیونیستی در مرکز توجههای بینالمللی قرار گرفته و تولیدکننده بزرگی در اندازه ایران میتواند تاثیرات عمیقی بر امنیت بازار نفت داشته باشد.
معاون مدیریت نظارت بر تولید نفت و گاز در میدانهای مشترک گفت: هماکنون میانگین تولید چاههای نفتی روزانه هزار و ۵۵۰ بشکه است، با احیای چاههای کمبازده در سالهای آتی این میانگین افزایش خواهد یافت.
مجری طرح توسعه میدانهای سپهر و جفیر گفت: تولید از این میدانها ابتدا ۲۱ هزار بشکه در روز است که در پایان مرحله نخست به ۳۶ هزار بشکه و در پایان توسعه فاز دوم به ۱۱۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.