مدیر پالایشگاه چهارم مجتمع گاز پارس جنوبی از خودکفایی ساخت ۹۳۰ قلم کالا و تجهیزات فنی با استفاده از دانش و تخصص نیروهای جوان ایرانی و بهرهمندی از شرکتهای دانشبنیان داخلی در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
مدیر پالایشگاه اول مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد که با تلاش و تکیه بر دانش نوآورانه متخصصان این مجموعه در سال ۱۴۰۱، بیش از ۵۵۳ تن محصول راهبردی ماده بودارکننده در این پالایشگاه تولید شده است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی، درمراسم ضیافت افطاری شب گذشته (سهشنبه 15 فروردین) باحضور مدیران پالایشگاهی و ستادی این مجموعه گفت: خدای بزرگ را سپاس میگوییم که بار دیگر در سال جدید و در این ماه مبارک رمضان توفیق خدمت نصیبمان شده تا بتوانیم با اقدامات شایسته در مسیر عزت و شکوفایی کشور عزیزمان گام برداریم.
در نشست مدیران عامل سه شرکت اصلی پارس جنوبی، (مدیران عامل سازمان منطقه ویژه، مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت نفت و گاز پارس) با تاکید بر تقویت و افزایش تولید در سال 1402 در پارس جنوبی ، همدلی و همزبانی را رمز اصلی پیشرفت و شکوفایی در پایتخت انرژی کشور عنوان کردند.
مجتمع گاز پارس جنوبی در سالی که گذشت، ضمن پیشروی در داخلیسازی تجهیزات و میدان دادن به فعالیت دانش بینان جوانان ایرانی،توانست بابرداشت وانتقال حداکثری گاز، آزمون دشوار زمستان سرد 1401 را با موفقیت از سر بگذراند.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد که در سال 1401 با تکیه بر توان و دانش جوانان ایرانی بیش از 221 هزار و 171 میلیون مترمکعب گاز در این مجموعه فرآورش شده است.
یک کارشناس انرژی با اشاره به اینکه سالانه معادل ۵۰۰ میلیون بشکه نفت خام با ارزش ۲۵ میلیارد دلار در کشور اتلاف انرژی وجود دارد، گفت: بهینهسازی ۵۰ درصد از این ظرفیت در کشور وجود دارد.
استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به این استان گفت: از این میزان پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات وزارت نفت تامین شده است.
معاون عملیات شرکت نفت و گاز پارس گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۴۱ میلیارد مترمکعب گاز غنی تولید و از طریق خطوط لوله دریایی به پالایشگاههای گاز در استان بوشهر منتقل شد.
معاون ایدرو از اعتبار ۱۰ الی ۱۲ میلیارد دلاری برای فشار افزایی در پارس جنوبی خبر داد و گفت: فروختن پالایشگاه ایران در کره اشتباه استراتژیک بزرگی بود که زنگنه در دوران خود انجام داد.
پالایشگاه فاز ۱۴ به عنوان ایرانی ترین پالایشگاه پارس جنوبی اسفند ۱۴۰۱ در شهرستان کنگان استان بوشهر توسط رئیس جمهور محترم آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی افتتاح گردید
فاز ۱۴ پارس جنوبی آخرین قطعه از ۲۴ فاز منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است در این پالایشگاه بیشترین استفاده از دانش ، فناوری و توان ایرانی شده است .
این پالایشگاه به همت و اتحاد ۸ شرکت ...
رکورد زنی در برداشت برداشت گاز از مخازن ، افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت تولید گاز ایران تا سال ۱۴۰۸، افزایش ۷۰۰ درصدی وصول درآمدهای نفتی از مهمترین اخبار نفتی در سال جاری بودند.
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی از پایش مبادی هدررفت و مدیریت مصرف مواد شیمیایی در ۱۰ ماه نخست امسال توسط متخصصان و کارکنان این مجموعه و صرفه اقتصادی ۱۷۳ میلیارد ریالی خبر داد.
مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با اشاره به اینکه این پالایشگاه در سالهای اوج تحریمها علیه صنعت نفت ایران ساخته شد، گفت: این موضوع اگرچه کار را دشوار مشکل کرد، اما ورود پیمانکاران داخلی به ساخت پالایشگاه را سرعت بخشید.
مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران از ساخت سکوی یک میلیارد فوت مکعبی در فاز ۱۱ پارس جنوبی خبر داد و گفت: به دنبال حضور در پروژه های مربوط به ساخت کشتی و سکوی نفتی در ونزوئلا هستیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه خارج از بلوکهای کنونی میدان مشترک پارس جنوبی در حال انجام عملیات اکتشافی هستیم، گفت: بهتازگی در یکی از چاههای اکتشافی در این میدان به نتایج خوبی رسیدهایم.