معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، تشکیل کارگروه مشترک همکاریهای نفتی ایران و عراق را نقطه عطفی برای همکاریهای انرژی بهویژه در نقاط مشترک مرزی دانست.
«اگر فقط یک هدف برای توسعه متصور شویم، همانا پدید آوردن امکان و شرایط بهتر برای زندگی انسان است.» این بخشی از یادداشت مصطفی جمشیدی فعال رسانه ای است که در بازار به تحریر درآمده است.
چندی پیش وزیر نفت اعلام کرد که بیش از ۸۰ درصد پول نفت صادر شده به خارج از کشور بهصورت ارزی و بقیه به شکل تهاتر با دارو و کالای اساسی دریافت میشود؛ موضوعی که هرچند به گفته کارشناسان میتواند گامی موثر باشد اما حل مشکلات موجود در این عرصه، نیازمند توسعه سرمایهگذاری و حل چالشهاست.
نماینده اسبق ایران در اوپک گفت: ایران میتواند با سرمایهگذاری در پالایشگاههای نفت سایر کشورها، علاوه بر تضمین بازار صادراتی نفت خود، در جهت کاهش خامفروشی حرکت کند.
شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان، یک هلدینگ سرمایهگذاری ایرانی است که در زمینه سرمایهگذاری در صنایع پایین دستی نفت و گاز و درحوزههای پالایش و پتروشیمی فعالیت میکند.
نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به ظرفیتهای نفت و گاز استان، گفت: هلدینگ خلیج فارس برای راه اندازی فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام سرمایه گذاری میکند.
وزیر نفت با اشاره به اینکه در عمر هفت ماهه وزارت نفت تاکنون ۱۶.۵ میلیارد دلار قرارداد جدید امضا شده است، گفت: این قراردادها چند برابر قرارداد ایران با توتال برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بود.
طبق گزارش شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ابتدای راهاندازی صنعت پتروشیمی در کشور جمعا 79 میلیارد دلار سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران صورت گرفته است که به معنای میانگین سالانه 2.2 میلیارد دلار جذب سرمایه در این صنعت است.
صندوق سرمایهگذاری پالایشی یکم با نماد پالایش که دومین صندوق ETF واگذار شده توسط دولت است، مطابق اطلاعیه منتشره در سامانه کدال قصد دارد، در صورت تصویب در مجمع صندوق، اقدام به تقسیم سود کند.
در گزارش گروه فیچ سلوشنز درباره پتروشیمی در ایران آمده دولت میخواهد تولید پتروشیمی را تا سال 2026 به 140 میلیون تن در سال برساند که تحقق آن، مستلزم 70 میلیارد دلار سرمایهگذاری است.
مدیرعامل پتروشیمی کارون گفت: ما در ایران رنج تولید محصولات بالادستی پتروشیمی که سرمایهگذاری بالا، اشتغال کم، مصرف انرژی و بخصوص آب بالا میطلبد، را به جان میخریم، اما بهره آن نصیب شرکتهای چینی، ترکیهای و اروپایی میشود که با صنایع پایین دستی خود از محصولات ما حداکثر استفاده را میکنند.
معاون برنامهریزی وزیر نفت با اعلام نیاز 80 میلیارد دلاری صنعت گاز به سرمایهگذاری از صنایع کشور بهویژه فولاد برای سرمایهگذاری در این صنعت دعوت کرد و گفت: با ادامه روند کنونی پیشبینی میشود، ناترازی گاز از روزانه 200 میلیون مترمکعب در ماههای سرد به 250 میلیون مترمکعب در سال 1404 و 350 میلیون مترمکعب در سال 1410 برسد.
اوجی در مراسم گرامیداشت روز ملی پژوهش: با سرمایهگذاری اندک و استفاده از شرکتهای دانشبنیان میتوانیم، ظرفیت تولید 80 میلیون بشکه نفت را ایجاد کنیم. هزینه حفاری هر حلقه چاه 12 میلیون دلار است و شرکتهای دانشبنیان میتوانند، سبب افزایش بهرهوری بیش از 700 حلقه چاه در کشور شوند.