خجسته مهر گفت: ظرفیت تولید نفت در کشور اکنون ۳.۸ میلیون بشکه است که برنامه ریزی شده تا سال ۱۴۰۸ به ۵.۷ میلیون بشکه برسد و ۹۰۰ هزار بشکه از این میزان مربوط به ازدیاد برداشت خواهد بود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد که با اجرای طرح نگهداشت و افزایش تولید میدانهای اسفند و سیوند، روزانه ۱۶ هزار بشکه به تولید نفت کشور افزوده شده است.
مدیریت ساختار شرکت ملی نفت ایران بهمنظور تدوین برنامههای ارتقای بهرهوری شرکت ملی نفت ایران در سال آینده با همکاری آموزش مرکزی دوره آموزشی برگزار کرده است.
شرکت گسترش انرژی پاسارگاد، وابسته به بانک پاسارگاد محسوب می شود. این مجموعه توانست با یک ضریب آهنگ رشد سریع و غیرمتعارف در هر سه حوزه بالادستی نفت و گاز، پایین دستی نفت و گاز و برق و یوتیلیتی، رقبای قدیمی تر را کنار بزند و قراردادهای دولتی سودآوری کسب نماید!
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به مجوز ۵۰۰ میلیون دلاری شورای اقتصاد برای احیای چاههای کمبازده، گفت: تا ۸ سال آینده ۵.۷ میلیون بشکه نفت در ایران تولید خواهد شد.
خجسته مهر گفت: برای تداوم تولید گاز در پارس جنوبی برنامههای نگهداشت توان تولید، حفاریهای چاه جدید و فشار افزایی در مرحله طراحی و مطالعات است و جز برنامههای جدی شرکت ملی نفت محسوب میشود.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ماجرای بودجه نفت و گاز زمانی آغاز شد که در بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور از میزان کل درآمدی ۶۸۶ هزار میلیارد تومان ۱۴.۵٪ مربوط به سهم شرکت ملی نفت و گاز و ۳٪ مربوط به سهم مناطق محروم و ۴۰ درصد مربوط به صندوق توسعه ملی با مابقی معادل ۴۲.۵ درصد سهم دولت تصویب شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: مقدار برداشت گاز ترش به رکورد روزانه ۹۹۰ میلیون متر مکعب از میدانهای مشترک و مستقل گازی و گاز همراه واحدهای انجیال رسیده است.
براساس تبصره یک لایحه بودجه ۱۴۰۲ دولت مکلف است از طریق شرکت ملی نفت ایران نسبت به تحویل نفت خام و میعانات گازی به اشخاص معرفی شده توسط دستگاههای اجرایی براساس قیمت روز صادراتی شرکت مذکور و پس از تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور اجرای مواردی اقدام کند.
مدیر نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران گفت: درحال حاضر شرکت ملی نفت ایران از ۲۳ میدان گازی در کشور به میزان یک میلیارد و ۴۰ میلیون مترمکعب گاز تولید میکند که حدود ۹۸۰ میلیون آن را جهت توزیع در شبکه مصرف به شرکت ملی گاز تحویل می دهد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه نگاه صنعت نفت به شرکت ملی حفاری، نگاهی کاملاً حمایتمحور است، اظهار کرد: باید موانع قانونی را برطرف کنیم تا این شرکت بتواند به فعالیت خود با قدرت ادامه دهد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور گفت: اگر با جدیت به بحث ارتقای فناوری، بهرهوری و کاهش هزینه در صنعت نفت توجه نشود، بدون شک این صنعت به یک صنعت بیارزش تبدیل می شود.
معاون برنامهریزی و توسعه کسبوکار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ظرفیت نصبشده کنونی هلدینگ خلیج فارس را ۲۸ میلیون تن اعلام کرد و گفت: امیدواریم در افق ۱۴۰۵ این ظرفیت به ۴۶ میلیون تن برسد.
معاون علمی رییس جمهوری با بیان اینکه تجارت ماده خام ۸۰ درصد سود دارد، اما ورود فناوری تا ۱۰۰۰ درصد سود ایجاد میکند، گفت: در برنامه هفتم باید ۳۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری در پتروشیمی انجام شود.