ابوالفضل غلامی گفت: در حال حاضر همکاری با پالایشگاه های خارجی مانند عراقی، سوریه، امارات، هند و کشورهای عربی اطراف که اهمیت بالایی برای شرکتهای پتروشیمی و پالایشگاهی کشور دارند، وجود دارد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ونزوئلا گفت: همکاریهای اقتصادی ایران با آمریکای لاتین موجب فتح بازارهای فناوری این کشورها برای صادرات محصولات علمی و تکنولوژی ایران در زمینه استخراج طلا، پتروشیمی، پالایشگاه، داروسازی خواهد شد.
مدیر فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: این شرکت حدود ۱۵ میلیارد دلار طرح فعال دارد که میتواند بازار بزرگی برای ورود دانشبنیانها به یکی از مهمترین صنایع کشور باشد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران گفت: بیشترین تهاتر ما با برزیل است یعنی به جای اوره ذرت و سویا وارد میکنیم، یعنی با همان کشتی که اوره را تخلیه میکنیم در راه برگشت نهاده دامی وارد میکنیم که رقم آن حدود یک میلیون تن است.
رشد حجم معاملات پلیمرها در بورسکالا موجب شد تا رشد نرخ در بازار آزاد تعدیل شود و البته همین موارد به کاهش نگرانیها از دورنمای نوسان نرخ و تغذیه کامل صنایع تکمیلی منتهی شد، اگرچه تا هفته گذشته روند کلی قیمتها براساس نرخهای پایه در بورسکالا افزایشی بوده است.
صنایع تکمیلی پتروشیمیایی با محوریت پلیمرها بهعنوان اشتغالزاترین صنعت ایران با افزایش محسوس تقاضا روبهرو شده که به رکورد ۲۶ماهه خود در هفتههای اخیر دست یافته است.