پژوهشگران گروه پژوهشی ماشینهای الکتریکی جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی با بومیسازی دانش فنی طراحی و ساخت پمپ برقی درون چاهی، کشور را از واردات این کالای ضروری بینیاز کردهاند؛ این پمپ جزو تجهیزات با تکنولوژی بالا در صنایع نفت و گاز محسوب میشود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری در مراسم رونمایی از پایلوت شیرین سازی غشایی گاز در دانشگاه صنعتی شریف، گفت: بزرگترین دستاوردهای توسعه علم و فناوری کشور با پیروزی انقلاب اسلامی اتفاق افتاد.
پتروشیمی گچساران که با همکاری مراکز دانش بنیان و بیش از هفتاد شرکت ایرانی به منظور طراحی، ساخت و نصب تجهیزات مهم موفق به ۸۳ درصد بومی و داخلی سازی شده، اقدامات خود در خصوص داخلی سازی را به صورت مستند و در قالب کتاب الکترونیکی منتشر کرد.
وزارت نفت و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در زمینه بومیسازی تجهیزات و فناوریهای گلوگاهی صنعت نفت توافقنامه همکاری مشترک امضا کردند.
دبیر برگزاری چهاردهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی پارس جنوبی گفت: شورای راهبردی پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، کمیته روابط عمومی شرکت های پتروشیمی منطقه پارس و شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد با تمرکز بر رویکرد حمایت از کالاهای ساخت داخل، حمایتی بی نظیر از برپایی نمایشگاههای تجهیزات ساخت ...
مدیرعامل شرکت پتروشیمی گچساران با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان نقش مهمی در زمینه تامین قطعات مورد نیاز پتروشیمی دارند گفت: شیر اطمینان خطوط بخار این مجتمع که به عنوان یک سوپاپ اطمینان عمل می کند از سوی یک شرکت دانش بنیان ایرانی ساخته شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: مشوقهای سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برای دانشبنیانها به تأیید هیئت مدیره رسیده است و هفته آینده ابلاغ خواهد شد.
دبیر کارگروه تولید بار اول معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه ۷۰ درصد مجوزهای مرتبط با ساخت بار اول تجهیزات در صنعت نفت بوده است، اظهار کرد: تعداد مجموعههای فعال دانشبنیان که در تلاش برای ساخت تجهیزاتی ویژه صنعت نفت و همکاری با مجموعههای مختلف بودهاند، نسبت به حوزههای نیرو و حملونقل ریلی و دیگر بخشهای صنعتی بسیار بیشتر است.
شرکت پتروشیمی اروند که تاکنون موفق به داخلی سازی بیش از ۳۰ نمونه کاتالیست و مواد شیمایی مصرفی مجتمع شده بود، گام بلند دیگری برای ایرانی سازی برداشت تا تامین تمامی کاتالیستها و مواد شیمیایی مصرفی این مجتمع به شرکتهای دانش بنیان داخلی سپرده شود.
محققان یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد ریالی موفق به ساخت محصولی با عنوان روبات شیارزن چاه عمیق با هدف احیا و آبدهی مجدد این چاهها شدند.