معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راهبرد یکپارچه سازی صادرات محصولات پتروشیمی در بازارهای هدف خبر داد و گفت: یکپارچگی و همکاری صادرکنندگان محصولات پتروشیمی می تواند زمینه ساز حضور موفق تر و پایدار ایران در بازارهای بین المللی باشد.
مدیر صنایع پاییندستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: فروش اعتباری محصولات پتروشیمی ۲۹ درصد از مجموع کل فروش در بورس کالا را در مهرماه ۱۴۰۲ به خود اختصاص داد و به بیش از ۷.۲ هزار میلیارد تومان رسید.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: یکپارچگی و همکاری صادرکنندگان محصولات پتروشیمی می تواند زمینه ساز حضور موفق تر و پایدار ایران در بازارهای بین المللی باشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید سالانه صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه به حدود ۱۳۰ میلیون تن، گفت: ۷۲ مجتمع پتروشیمی در حال تولید انواع محصولات پتروشیمی هستند.
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ظرفیت صنعت پتروشیمی به ۱۱۰ میلیون تن تا پایان دولت سیزدهم خبر داد و گفت: سرمایهگذاری انجامشده در صنعت پتروشیمی تا پایان این دولت به ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر همافزایی دانشی و اجرایی بین وزارت نیرو و صنعت پتروشیمی گفت: در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی بهدنبال تأمین انرژی پایدار با همکاری وزارت نیرو هستیم.
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه ۳۶ موافقتنامه اصولی برای طرحهای تکمیل زنجیره ارزش صادر شده است، گفت: امیدواریم عملیات اجرایی بیشتر این طرحها تا پایان دولت آغاز شود.
مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: باتوجه به اعلام تخفیف نرخ خوراک در برنامه هفتم، علاوه مجتمعهای متانولی، سایر واحدهای صنعتی و پتروشیمیهای زنجیره تولید هم میتوانند از تخفیف نرخ خوراک بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: استفاده و بهرهگیری از توان و تخصص شرکتها و سازندگان توانمند ایرانی، روند ساخت طرحهای توسعهای را شتاب میبخشد.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در آغاز به کار دولت سیزدهم ۸۴.۵ میلیون تن بود، یادآور شد: ظرفیت این صنعت با بهرهبرداری از طرحهای جدید در دو سال اخیر به بیش از ۹۲ میلیون تن رسیده است.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ترغیب شرکتهای پتروشیمی به عرضه اعتباری محصولات، به جد افزایش این روند را در دستور کار دارد و پیشبینی میشود در ماههای آتی روند عرضههای اعتباری افزایشی باشد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس یادآور شد: دغدغه ما رفع مشکلات پتروشیمی هگمتانه است به طوری که دو هفته یکبار مسائل واحد رصد میشود و چنانچه موانعی ایجاد شد درصدد رفع برخواهیم آمد.
مدیرHSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی بابیان اینکه در ۴۵ درصد شرکتهای پتروشیمی سیستم مدیریت ایمنی فرآیند مستقر شده است، گفت: این سیستم در5سال آینده در ۸۰ درصد و در ۱۴۱۲ در ۱۰۰ درصد صنعت مستقر میشود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه ایجاد محیط امن در صنعت لازمه تولید پایدار است، گفت: اصول ایمنی نباید فدای مسائل اقتصادی در صنعت شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام این خبر که فرآیند کسب مجوز طرحهای تولید محصولات جدید پتروشیمی تسهیل میشود، گفت: زیرساخت تولید و بومیسازی کالاها و تجهیزات در کشور وجود دارد.
مدیر اچاسائی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه هماکنون در ۴۵ درصد شرکتهای پتروشیمی کشور سیستم مدیریت ایمنی فرآیند (PSM) مستقر شده و یا در حال استقرار است، گفت: براساس نقشه راه صنعت پتروشیمی، این سیستم در پنج سال آینده در ۸۰ درصد و در سال ۱۴۱۲ در ۱۰۰ درصد صنعت پتروشیمی مستقر میشود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر راهبرد اجرای الزامهای مدیریت انرژی در صنعت پتروشیمی گفت: هماکنون در بیش از ۳۰ مجتمع پتروشیمی کشور سیستم بینالمللی مدیریت انرژی استقرار یافته است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با تأکید بر ساخت داخل و به خودکفایی رسیدن در حوزه پتروشیمی گفت: ما باید تمام کاتالیستهای مورد نیازمان را از داخل تأمین کنیم. ۱۱۵ سال وابستگی به خارج از کشور در حوزه تأمین کاتالیست زیبنده این کشور نیست و حتماً باید به خودکفایی برسیم.
آئین امضا تفاهم نامه ارائه دانشفنی و بسته طراحی فرآیندی و مهندسی فرآیند (PDP) دو واحد تولید پلیپروپیلن از پروپان با ظرفیت سالانه 600 هزار تن بین شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برگزار شد.
مدیر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دولت سیزدهم برای نخستین بار دو رویکرد مهم را در حوزه توسعه صنایع پایین دستی و تکمیلی دنبال کرد. گام اول شناسایی بزرگترین مشکل صنایع تکمیلی و گام دوم ارائه راهکار فروش اعتباری در جهت رونق واحدهای تولیدی بود.