معاون مدیر تولید گاز و گاز مایع مناطق نفتخیز جنوب اعلام کرد: مدیریت تولید مناطق نفتخیز جنوب از زمان آغاز بهکار دولت سیزدهم تا پایان تیرماه ۱۴۰۱ باوجود شرایط سخت اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا با تکیه بر منابع انسانی متعهد و متخصص خود توانست شرایط پایدار تولید را حفظ کند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آبادان گفت: چنانچه زیرساختهای دریایی آماده شود صادرات فرآوردههای نفتی را با لاین و لوله از طریق رودخانه اروندرود انجام خواهیم داد.
وزارت انرژی کره جنوبی که سومین واردکننده بزرگ گاز مایع در جهان است، قصد دارد تا ماه نوامبر موجودی ذخیره خود را به طور کامل از ۳۴ درصد کنونی به حدود ۹۰ درصد برساند.
درآمد گاز مایع (LPG) از سال 1379 تاکنون، همواره پس از بررسی و تایید سازمان برنامه و بودجه به عنوان یکی از اقلام اصلی درآمدی در ساختار بودجه شرکت ملی گاز ایران پیشبینی و به تصویب مراجع ذیصلاح از جمله مجلس رسیده و در پیوست قانون بودجه سنواتی هر سال لحاظ شده است. مضافا ارقامی که اعلام شده برگرفته از ارقام مندرج در لایحه قانون بودجه سالهای 1400 و 1401 ...
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز مایع در هفت ماه پایانی سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ خبر داد و اعلام کرد صادرات این محصول افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت تولید پلی پروپیلن، مهمترین چالش تولیدکنندگان پلی پروپیلن را کمبود خوراک گاز مایع عنوان کرد و گفت: از هماکنون باید به فکر تولید خوراک این شرکتها بود.
مدیرعامل بورس انرژی ایران گفت: بیش از ٢٠ میلیون تن از محصولات بنزین، گازوئیل، نفتا و گاز مایع طی سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ صادر شده که این اقدام با ارز آوری بیش از هفت میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلاری برای کشور همراه بوده است.
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان از افزایش ظرفیت ذخیره سازی گاز مایع کشور تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با تحویل مخازن ذخیره سازی پالایشگاه فاز ۱۴، بیش از ۱۰۰ هزار متر مکعب به ظرفیت ذخیره سازی گاز مایع کشور اضافه خواهد شد.
معاونت برنامهریزی بودجه و امکانسنجی اقتصادی اعلام کرد: با اجرای پروژه ایستگاه تقویت فشار گاز دهلران، ضمن گردآوری گازهای همراه نفت میدانهای دانان و دهلران، بخش قابلتوجهی از خوراک کارخانه گاز و گاز مایع ٣١٠٠ نیز تأمین میشود.
مدیرعامل بورس انرژی ایران گفت: طبق داده های شفاف بورس انرژی، فروش بنزین ۵۰۰ تومانی در بورس انرژی انجام نشده است و قیمت تمامی محموله های صادراتی بنزین ایران مشخص است.
وزارت نفت بهرغم تصریح مفاد جزء «۴» بند «الف» ماده «یک» قانون تنظیم مقررات مالی دولت (۲) مبنی بر تکلیف وزارت نفت به تعیین قیمت خوراکهای مایع پتروشیمی در همین جزء قانونی، قیمت انواع خوراک مایع تحویلی به واحدهای پتروشیمی را بر اساس جزء «یک» بند قانونی مذکور و معادل ۹۵درصد محاسبه و دریافت میکند.
در شرایطی حل مشکل LPG مازاد در کشور توسط شرکتهای تابعه وزارت نفت پاسکاری میشود که بنابر آمار رسمی هر ساله حداقل 3 میلیون تن LPG ایران به ارزش 60 هزار میلیارد تومان در خطوط لوله هدر میرود و میسوزد.
طبق اسناد، توان تولید گازمایع در مجتمع پارس جنوبی 7.6 میلیون تن در سال برآورد میشود که از این میزان، تولید واقعی LPG در سال 99 حدود 3.3 میلیون تن بوده است که نسبت به سال 98 حدود 500 هزار تن عدد کمتری را ثبت کرده است.
درحالی که حدود ۱۰ میلیون تن در سال گاز مایع در ایران تولید می شود، درخصوص مازاد بودن و هدررفت بین ۲۰ تا ۳۰ درصد این گاز مایع تولیدی، ابهاماتی وجود دارد که این ابهامات، نیازمند شفافسازی و تعیین تکلیف است.