مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان با تأکید بر اینکه این مسیر و نحوه واگذاری اراضی بهصورت قانونی طی شده است، گفت: قرارداد بین سرمایهگذار و شرکت شهرکها به سال 91 بازمیگردد.
از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت در دوره چهار ماهه نخست سال جاری ۵۲ درصد به فروش داخلی محصولات اتان، پروپان، بوتان، پنتان، استایرن منومر، تولوئن و اتیل بنزن اختصاص داشت.
سرپرست معاونت محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به گمانهها درباره توسعه میدان نفتی سهراب در تالاب هورالعظیم، گفت: تا زمانی که از جلوگیری از وارد آمدن آسیبهای آبی به این تالاب اطمینان حاصل نشود، قطعا مجوز توسعه فعالیت در میدان نفتی سهراب صادر نخواهد شد.
مدیر نظارت بر عملیات بهرهبرداری شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از توزیع نزدیک به ۵۰ درصد گاز مایع مصرفی در کشور بهصورت الکترونیکی خبر داد و گفت: از ابتدای سال تا نیمه نخست تیرماه، حدود ۱۵۳ هزار تن گاز مایع بهصورت الکترونیکی در بخشهای مختلف خودرویی، خانگی و صنعتی توزیع شده است.
یک تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: اینکه ایران با کویت و عربستان بر سر سهمشان در میدان گازی آرش دچار فضای چالشی را تجربه کنند، اتفاقی قابل پیش بینی است و چیزی که اهمیت دارد این است که در مذاکرات و تبادل نظر با کشورهای دیگر شرایط را با قواعد کارشناسی در نظر بگیریم تا هزینه ای به منافع ملی تحمیل نشود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام در دیدار با مدیران ارشد بانک شهر از آغاز توسعهی شرکت تحت عنوان بندرامام نوین خبر داد و گفت: باید در ۵۰ ساله دوم تاسیس شرکت نیز یک بنگاه بزرگ ملی و بینالمللی باشیم.
شرکت حفاری زاویه و شرکت بین المللی پتروفراساحل نیام کیش(IPON) ادغام شدند.قرارداد ادغام این دو شرکت در روز دوشنبه مورخ ۰۶/۰۶/۱۴۰۲ در دفتر گروه مالی زاویه به امضای طرفین رسید.
دکتر انصاری نیک در نشست صبحگاهی هفتگی شرکت پتروشیمی بندرامام ارتقای دانش، یادگیری، نوآوری و حساس بودن به موقعیتها و تقویت ارزشهای بندرامام را معیارهای مدیر کارآمد معرفی کرد و خواستار جبران عقبماندگی ها شد.
مدیر طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: اعلام آمادگی کردهایم که صفر تا ۱۰۰ پنج فرآیند پتروشیمی را از دانشفنی تا راهاندازی در پتروشیمیهای فراسرزمینی اجرا کنیم.
مدیرعامل پتروشیمی سبلان از افزایش ظرفیت تولید مستمر این شرکت به ۱۰۰ درصد خبر داد و افزود: پیش از این در فروردین ماه ظرفیت تولید به ۱۰۰ درصد رسید اما پس از مشکلات ایجاد شده از ناحیه تامین خوراک، این مهم تنها برای چند روز تداوم یافت ولی خوشبختانه امروز با پیگیری های صورت گرفته، ظرفیت تولید مستمر ۱۰۰ درصد محقق گردیده است.
اواسط سال ۱۳۷۹ بود که شرکت ملی نفت ایران و شرکت توتال فرانسه برای توسعه بخش بالادستی فاز ۱۱ پارس جنوبی و همچنین ساخت یک کارخانه حدود ۱۰ میلیون تنی تولید الانجی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
با وجود انعقاد قرارداد «حقآبه هیرمند» از اوایل دهه پنجاه، در سالهای اخیر و همزمان با کاهش بارشها و گسترش خشکسالی در سیستان، میزان ورودی آب هیرمند به دریاچه هامون مرتبا کاهش یافته است. عدم حقابه هیرمند به دلیل نبود دولت پاسخگو در افغانستان، ساخت «بند کجکی» روی هیرمند، نصب و بهکارگیری انواع پمپ در مسیر رود هیرمند برای کشاورزی در افغانستان، خشکشدن ...