شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس متشکل از شرکتهای تولیدی، مهندسی، بازرگانی، سرمایهگذاری، آموزشی و خدماتی بهعنوان بزرگترین هلدینگ تخصصی پتروشیمی در سال ۱۳۸۹ با مدیریت دولتی بهصورت سهامی عام تاسیس شد.
عباس زاده مدیر برنامهریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: ۷۰ طرح اولویت دار صنعت پتروشیمی به ارزش ۴۰ میلیارد دلار به وزارت نفت اعلام شده تا در قالب سند ۲۵ ساله همکاری ایران و چین مورد مذاکره قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دیدار با سفیر کشور قرقیزستان، اعلام کرد: ایران از امنیت کامل برای سرمایهگذاران در صنعت پتروشیمی برخوردار است و هیچ گونه محدودیتی برای همکاری و مشارکتهای خارجی نداریم.
طبق گزارش شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ابتدای راهاندازی صنعت پتروشیمی در کشور جمعا 79 میلیارد دلار سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران صورت گرفته است که به معنای میانگین سالانه 2.2 میلیارد دلار جذب سرمایه در این صنعت است.
طبق صورت مالی شرکت نفت مناطق مرکزی در سال 99، میزان تولید نفت از میادین تحت نفوذ این شرکت، حدود 160 هزار بشکه در روز در بودجه اصلاحی تعیین شده بود اما تولید واقعی این شرکت حدود 73 هزار بشکه در روز بوده است.
بیدبلند خلیجفارس بهعنوان بزرگترین قطب گازی غرب آسیا با حمایت از سازندگان و تولیدکنندگان توانمند داخلی طی یک سال گذشته از خروج ۱۰۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری کرد.
حسن عباس زاده مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع در گفتگو با بازار درباره سند ۲۵ ساله ایران و چین گفت: دراین سند به صنعت پتروشیمی هم توجه شده است و حدود ۴۰ میلیارد ریال جذب سرمایه داریم.
طبق صورت مالی پالایشگاه نفت امام خمینی شازند در سال 99، درآمدهای فروش داخلی و صادراتی این پالایشگاه به ترتیب 18 و 2 هزار میلیارد تومان افزایش داشته است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت با تبیین روزهای پرکار وزارت نفت در بهمن ماه گفت: در دولت سیزدهم قرارداد توسعه هفت میدان نفتی و گازی با شرکتهای معتبر داخلی و خارجی به ارزش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به امضا رسید.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در اولین حکم انتصاب خود، حسن نشان زاده مقدم را به عنوان معاون برنامهریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس منصوب کرد.
طرح پتروپالایشگاه 300 هزار بشکهای شهید سلیمانی یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای جلوگیری از وقوع بحران کمبود بنزین در آینده نزدیک است، بحرانی که اگر فکری برای آن نشود، تراز تجاری بنزین کشور را از مثبت به منفی 3 میلیارد دلار در سال میرساند.
طبق اسناد، توان تولید گازمایع در مجتمع پارس جنوبی 7.6 میلیون تن در سال برآورد میشود که از این میزان، تولید واقعی LPG در سال 99 حدود 3.3 میلیون تن بوده است که نسبت به سال 98 حدود 500 هزار تن عدد کمتری را ثبت کرده است.
مدیرعامل یک شرکت خصوصی از صربستان در نمایشگاه ایران پلاست گفت: به دلیل وجود علاقمندیهای مشترک بین ایران و صربستان، امکان توسعه صادرات برای محصولات پتروشیمی بسیار فراهم است.