یکی از اثرگذارترین صنایع در تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ایران را به نفت و مشتقات آن وابسته میدانند. صنعتی که از دیرباز چرخ اقتصادی کشور را چرخانده و این روند ادامه دارد.
رئیس گروه انرژی مرکز پژوهشهای مجلس گفت: با توجه به ناترازی گاز در کشور، افزایش ظرفیت پتروشیمیهای متانولی به اقتصاد ملی آسیب میزند و باید پتروشیمیهای با خوراک مایع ایجاد کنیم.
با انجام عملیات تعمیر شیر ۳۰ اینچ دروازهای در خروجی پالایشگاه شهید هاشمینژاد، ضمن جلوگیری از تخلیه و هدررفت گاز و قطع گاز مشترکان، صرفهجویی حدود ۳۰ میلیارد ریال محقق شد.
تهاتر نفت با بدهی دولت به بخش خصوصی از سال ۹۸ به غیر از سال جاری در قانون بودجه آمده؛ اما تا امروز اجرایی نشده و این بیتوجهی به قانون از سوی بخش خصوصی مورد انتقاد است.
مدیرکل بهداشت ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل وزارت نفت گفت: امروز هیچ طرح محیط زیستی در وزارت نفت انجام نمیشود مگر اینکه پیوست زیست محیطی داشته باشد.
کارشناس حوزه انرژی گفت: تغییر رویکرد کشور به سمت صادرات گاز به جای صادرات نفت، منجر به اقتصادی شدن سرمایه گذاری در توسعه میادین گازی و بهینه سازی مصرف آن میشود.
رؤیای جلوگیری از سوختن گازهای مشعل چند دهه است که بهعنوان یکی از دغدغههای اصلی زیستمحیطی جدای از سوزاندن ثروت، از چالشهای اساسی دولتمردان شده است، اما آیا این رؤیا محقق میشود؟ عزم ملی این را میگوید.
بزرگترین واگذاری تاریخ ایران در چند روز گذشته با واگذاری پتروشیمی خلیج فارس صورت گرفت و براساس اخبار منتشره ۱۲ درصد آن به مبلغ ۱۰۸ هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به یک هلندیگ قطب اقتصادی واگذار شد.
پروژه احداث متانول دوم شرکت پتروشیمی خارک با ظرفیت ۱/۴ میلیون تن در سال در دستور کار این شرکت قرار گرفته است. پتروشیمی خارک یکی از بزرگترین شرکتهای پتروشیمی فعال در تولید متانول است که به دلیل قرارگیری در خلیج فارس از ارزش افزوده بالاتری نسبت به سایر پتروشیمیهای هم گروه برخوردار است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی زاگرس، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی پس از شنیدن گزارش آخرین اقدامات و دستاوردهای مرکز نوآوری شرکت پتروشیمی زاگرس که توسط رئیس این مرکز ارائه شد؛ ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این مرکز به محور اتصال مراکز علمی و پژوهشی منطقه عسلویه ...