اعتمادی عضو اتاق بازرگانی با اشاره به سهم ۵۵ درصدی صنعت پتروشیمی از صادرات کشور، گفت: حدود ۶۵ درصد از تجهیزات و قطعات در داخل کشور تولید می شود که امیدوارم که در ۵ سال آینده این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.
علی فروزنده دررابطه با این که وزارت نفت برنامهای برای جمعکردن کارتهای سوخت جایگاهداران ندارد، گفت: ما ترجیح میدهیم مردم با کارت سوخت خودشان بنزین آزاد را مصرف کنند.
وزیر نفت نوشت: خوشبختانه با دیپلماسی فعال انرژی و پس از چندماه مذاکره، ساعاتی قبل، ۱/۶ میلیارد دلار طلب معوق سالهای گذشته بابت صادرات گاز به عراق وصول شد.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ایران تا 10 سال آینده نمیتواند به صادرکننده عمده تبدیل شود، چون هرچه تولید میکند در داخل مصرف میکند، قانون بهینهسازی مصرف تاکنون اجرا نشده و هنوز سیاست کلان انرژی نداریم.
ریندلدوز از صحنه عملیات مسرورانه به دارسی چنین گزارش داد: «مفتخرم گزارش کنم که امروز صبح در ساعت ۴ به وقت ایران ، نفت در عمق ۳۶۰ متری از چاه شماره یک فوران کرد. جزئیات دیگر شامل غلظت و مقدار نفت متعاقبا اعلام خواهد شد.»
دولت سیزدهم گامهای مثبتی در راستای جمعآوری گازهای مشعل برداشته و آنطور که وزیر نفت نیز اعلام کرده است همه گازهای مشعل که بیشتر آنها در استان خوزستان هستند تا پایان دولت سیزدهم جمعآوری میشوند.
تمرکز و اتخاذ تمهیدات لازم برای افزایش ظرفیت تولید نفت خام از میادین مشترک کشور با اولویت میادین نفتی آزادگان، یادآوران، یاران، آذر و فرزاد از اولویتهای وزارت نفت در سال گذشته بوده که در این راستا نیز گامهای خوبی برداشته شده است.
رییس پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز گفت: در سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» یک فرصت طلایی در اختیار زیست بوم فناوری و نوآوری صنعت نفت و گاز کشور قرار گرفته است.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: اینکه بخواهیم با چشمپوشیهایی که در صادرات نفت صورت میگیرد، کشور را اداره کنیم دور از ذهن است. شاید در این مدت افزایش تولید و صادرات داشتیم، اما آیا توانستهایم همان پول را به داخل کشور برگردانیم؟ آیا توانستهایم آنچه را خودمان میخواهیم خریداری کنیم؟
عراق جایگاه خود را به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت هند حفظ کرده است، در حالی که عربستان سعودی که قبلاً دومین تامین کننده نفت بود، به رتبه سوم سقوط کرده است
سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) گزارش ماه ژوئن خود را در حالی منتشر کرد که انتظارات خود را برای رشد تقاضای نفت در ۳.۴ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۲ حفظ کرده است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: ایجاد پالایشگاه فراسرزمینی، افزایش تولید و فروش نفت علیرغم تشدید تحریمها و صدور خدمات فنی و مهندسی ازجمله اهداف وزارت نفت ایران از برقراری ارتباط با دیگر کشورها است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: با توجه به رد دوفوریت لایحه اصلاح تامین منابع مالی مواد اولیه قیر، هیئت رئیسه مجلس این لایحه را برای بررسی به صورت عادی به کمیسیون برنامه ارسال کرده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اعلام کرد که ایجاد سامانهای پیشرفته برای مدیریت پروژه در حال اجراست که با استقرار آن گامی مهم برای شفافسازی عملکرد زیر مجموعههای این شرکت برداشته می شود.
مقامات غربی به شدت نگران هستند که بهای برنت از حدود ۱۲۰دلار فعلی به ۱۵۰ دلار بر بشکه برسد. این نگرانی در حالی است که پیش بینی ها از افزایش تقاضای نفت به بیش از ۱۰۰ میلیون بشکه در روز حکایت می کند.