مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز گفت: فاز دوم شرکت پتروشیمی شیراز بر اساس تکلیف وظیفهای که به شرکت محول شده است، در شهر چابهار یا قشم احداث میشود و این موضوع در دو منطقه در حال مطالعه و بررسی است.
سرپرست پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: در سال جاری جلسات متعددی با هدف آشنایی با توانمندی شرکتهای فعال در حوزه پهپادی بهمنظور پایش خطوط لوله انتقال نفت بهوسیله پهپاد برگزار شده است.
سرپرست خط لوله جدید فاز ۱۶ پارس جنوبی گفت: با بهرهبرداری از خط لوله جدید فاز ۱۶ پارس جنوبی امکان تولید پایدار گاز از این فاز به میزان ۲۸.۳ میلیون مترمکعب در روز فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، برخی شایعات مطرح شده درباره استانی شدن کارتهای هوشمند سوخت را تکذیب کرد و گفت: هیچ محدودیتی برای سوختگیری در هیچکدام از مناطق کشور وجود ندارد.
مدیر عامل پتروشیمی ارومیه با بیان اینکه از اوایل سال آینده پروژه PAC وارد پیش راه اندازی شده و از خرداد محصول تولید شده روانه بازار خواهد شد، گفت: فروش این شرکت تا پایان سال ۲برابر می شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: با راهبرد و برنامه ریزی "عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی" توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ارزش معامله های بورس کالا 19 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره پتروشیمی جم با تاکید بر اهمیت تولید پایدار عنوان کرد: «تلاش کارکنان پتروشیمی جم در جهت تثبیت و ارتقاء جایگاه و نام پتروشیمی جم به عنوان بهترین شرکت منطقه است. تمام عملکرد ما به تولید بستگی دارد، لذا ما باید بر روی نام شرکت و تولید غیرت داشته باشیم.»
نخستین همایش و نمایشگاه بینالمللی ایرانپتروکم (IranPetrochem) 24 تا 26 بهمن ماه با شعار «حمایت از تولید دانشبنیان در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش» با حضور شرکتهای دانشبنیان در کرج برگزار میشود.
قطب سوم پتروشیمی ایران پس از قطبهای عسلویه و ماهشهر در منطقه مکران در جنوب شرقی ایران و در محدوده دریای عمان در استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان، با هدف جلوگیری از خامفروشی و تکمیل زنجیره ارزش در حال اجراست؛ منطقهای که دسترسی به آبهای آزاد بینالمللی و نزدیکی به بازارهای اصلی مصرف از مهمترین مزایای توسعهای آن است.
آمار و ارقام صنعت گاز کشور نشان دهنده ناترازی فزاینده گاز است. میزان ناترازی گاز کشور در سال ۱۴۰۱ در فصول سرد به ۳۱۵ میلیون متر مکعب رسیده که رقمی نگران کننده محسوب میشود. نصرالله زارعی در این خصوص به فرارو گفت: «ناترازی برایند و ماحصل وضعیت مصرف و تولید است. ناترازیها در قالب کسری در نتیجه افزایش افسار گسیخته مصرف سوخت است. از سوی دیگر در بخش سرمایه ...
اوجی با تأکید بر اینکه با وجود برخی ادعاها اما تولید نفت ایران پیش از انقلاب هیچگاه ۷ میلیون بشکه در روز نبود، افزود: با وجود میدانهای نفتی پرفشار، تولید به عدد ۵.۵ میلیون بشکه در روز نیز نمیرسید.
توربینهای کلاس F، توربینهای گازی هستند که در شرایط استاندارد راندمان ۴۰ درصد در سیکل ساده و ۵۷ درصد در سیکل ترکیبی دارند. راندمان بالاتر باعث کاهش مصرف سوخت و کاهش انتشار گازهای آلاینده میشود. با وجود امضای قرارداد ۵ ساله برای انتقال تدریجی فناوری با خرید ۲۰ توربین از شرکت زیمنس، بررسیها نشان میدهد که تنها ۳ توربین از این قرارداد نصب شده است.