آرامکو هفته گذشته اعلام کرد دولت عربستان سعودی از این شرکت نفتی خواست افزایش ظرفیت تولید نفت خود به ۱۳ میلیون بشکه در روز را متوقف کرده و به جای آن، ظرفیت تولید ۱۲ میلیون بشکه در روز را حفظ کند.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فراوردههای نفتی، گفت: میزان مصرف بنزین ۱۱۵ میلیون لیتر مصرف و سیانجی حدود ۲۰ میلیون تخمین زده شده یعنی ۱۳۵ میلیون لیتر سوخت در کشور مصرف میشود.
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، بزودی شاهد تغییرات گسترده در شرکت های زیر مجموعه تاپیکو خواهیم بود.
این تغییرات شامل جا به جایی دو مدیرعامل پتروشیمی و مدیرعامل یک هلدینگ است.
معاون شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از ۱۰۲ میلیارد لیتر نفت خام و انواع فرآورده نفتی از طریق شبکه خطوط لوله در سطح کشور جابهجا شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: طی دهه فجر امسال، ۱۲ پروژه سرمایهای و زیرساختی با اعتباری بالغ بر شش هزار و ۸۶۷ میلیارد ریال در پالایشگاه گاز ایلام افتتاح و کلنگزنی شده است.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: روسها این را میدانند که اگر کوتاه بیایند؛ اروپا انرژی خزر را قبضه میکند. به همین دلیل قراردادهایی با ایران و دیگر کشورهای حوزه خزر منعقد کرده تا موقعیت خود را تثبیت کنند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با تشریح دستاوردهای این شرکت طی چهار دهه فعالیت پس از انقلاب تاکنون، تصریح کرد: این شرکت هماکنون در مسیر جهاد اقتصادی قرار دارد
با حضور دکتر رحیمیانسرای و دکتر عابدزاده دو تن از اعضای هیئت مدیرۀ شرکت پتروشیمی در مجتمع، مهندس فخرایی به عنوان مدیر عامل جدید شرکت معرفی و از تلاشهای مدیران پیشین قدردانی شد.
مدیرعامل پتروشیمی بندرامام بیان کرد: «وقتی دارایی ها هدر نرود باعث افزایش ثروت شده و به مجموعه قدرت میدهد. لذا باید از منابع و دارایی های فیزیکی شرکت محافظت کنیم تا بتوانیم از هدرروی و بروز اتفاقات ناگوار جلوگیری بعمل آوریم»
دولت سیزدهم در دو سال گذشته، سهامداری در پالایشگاههای فراسرزمینی را در دستور کار خود قرار داد تا علاوه بر صادرات کالاهای ایرانی پس از بازسازی پالایشگاهها، گامی بلند در جهت خنثی سازی تحریمهای نفتی و افزایش صادرات آن بردارد.
احیای سازوکار «پروانههای نفتی» و متنوعسازی الگوهای واگذاری میادین میتواند به حضور موثرتر بخش خصوصی در بالادست صنعت نفت کمک کرده و در راستای مطالبه رهبر انقلاب، زمان مذاکرات قراردادی را کاهش دهد.
بررسی مراحل صدور مجوز برای امضای یک قرارداد نفتی نشان میدهد در خوشبینانهترین حالت حداقل 26 ماه زمان نیاز است تا این قرارداد توسط مجموعههای خارج از وزارت نفت مورد بررسی و تایید قرار گیرد.