افزایش صادرات نفت کشور به بیش از یک میلیون بشکه در روز در دولت سیزدهم، موجب شد که روند صعودی تورم ماهانه در سال 1400 نزولی شود و تورم نقطه به نقطه در پایان سال 1400 حدود 24 درصد نسبت به روند قبلی کاهش یابد.
بیشک پایان عصر نفت یکی از بزرگترین کابوسهای کشورهای عرب نفت خیز حوزه خلیج فارس محسوب میشود، بسیاری از گزارشهای سال 2050 را پایان این دوره و آغاز به قهقرا رفتن این کشورها عنوان کردهاند.
حسین زاده رئیس کمیته نفت مجلس گفت:در حال حاضر میتوانیم ۴ میلیون بشکه تولید نفت داشته باشیم اما باید بدانیم این مسئله عملاً به تجهیزات نفتی و میادین آسیب وارد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: در برنامههای هفتم و هشتم توسعه باید از ظرفیتهای موجود شرکتهای دانشبنیان برای توسعه صنعت پتروشیمی استفاده کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: برنامه صنعت نفت در طول دولت سیزدهم این است که از طریق شرکتهای فناور و مراکز علمی و پژوهشی کشور به سمتی برویم که اقتصاد نفت را دانشبنیان کنیم.
مدیر گروه مطالعات انرژی وین گفت: در کوتاهمدت، قطر، الجزایر، امریکا و تا حدی نروژ و لیبی میتوانند جایگزین شوند، اما در میانمدت، ایران بهترین گزینه برای تامین گاز اروپا خواهد بود.
شرکت پتروشیمی اروند به عنوان یکی از بزرگترین زنجیره های کلر جهان و یکی از بزرگترین زنجیره های PVC خاورمیانه، موفق به استقرار و دریافت گواهینامه ISO50001:2018 سیستم مدیریت انرژی از شرکت TUV AUSTRIA شد.
برای نخستین بار در کشور طراحی،ساخت و نصب دکانتر سانترفیوژ ساخت ایران در واحد S-PVC و به سفارش شرکت پتروشیمی اروند توسط شرکت دانش بنیان همگام صنعت ایستا اهواز انجام پذیرفت.
اواخر ماه گذشته قراردادی ۵۰۰ میلیارد دلاری به مدت ۲۰ سال در وزارت نفت به منظور توسعه لایه نفتی پارس جنوبی منعقد شد؛ قراردادی که جزئیاتی از آن منتشر نشد.