نفت پارس در طی سال های اخیر با رشد سود خالص همراه بوده است که این روند در سه سال گذشته با شیب بیشتری افزایش یافته، به گونه ای که در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲،۱۵۲ میلیارد تومان سود خالص را به ثبت رساند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۷۶ درصدی را به نمایش گذاشت.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور افزود: انتظار داریم دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ پیش بینی لازم جهت پرداخت مطالبات پالایشگاهها را داشته باشد تا بتوانیم ادامه همکاری داشته باشیم. اگر دولت بدهی خود را پرداخت نکند احتمال توقف فعالیت پالایشگاهها وجود دارد.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران در ادامه با اشاره به تعمیرات اساسی مخازن یک میلیون بشکهای ۲۵ و ۲۶ و با توجه به اهمیت استراتژیک این مخازن، خواستار افزایش تلاش برای دسترسی سریعتر به ظرفیت ذخیرهسازی مخازن مذکور شد.
دوازدهمین کنگره بین الملی انجمن مهندسی شیمی ایران با حمایت شرکت پتروشیمی زاگرس در روز چهارشنبه ۲۲ آذرماه در محل سالن همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت در تهران یه مدت سه روز آغاز به کار کرد.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت با اشاره به پایلوت میدانی ازدیاد برداشت ، تصریح کرد: مقرر شده که ۵.۵ میلیون بشکه تولید نفت داسته باشیم که ۹۰۰ هزار بشکه از محل ازدیاد برداشت خواهد بود که به رشد اقتصادی کمک خواهد کرد و در این راستا لازمه آن فناوری است.
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ادعای شورای همکاری خلیجفارس در باره میدان آرش گفت: بیانیه برخی کشورهایی که در حاشیه جنوبی خلیجفارس قرار دارند سندیت ندارد و در هیچ موضوعی تمامکننده نیست.
وزیر نفت با بیان اینکه دیوان محاسبات کمک مطلوبی به صنعت نفت داشته که آثار آن را نیز مشاهده میکنیم، گفت: همکاری بسیار مطلوبی بین وزارت نفت و دیوان محاسبات برقرار است.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: امروزه گرهگشایی از چالشها مسیری جز تکیه بر پژوهش و فناوری، تحول ساختارها و پروژههای تولید بار اول نخواهد داشت.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان گفت: امسال دومین نمایشگاه و کنفرانس مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت ۲۸ آذر آغاز می شود.
متأسفم که یک نفر از کمیسیون انرژی گفته ذخایرمان آنقدر زیاد نیست که در مورد آن بحث کنیم. ۴۰درصد این ذخایر در آبهای ایران قرار دارد؛ چه یک مترمکعب چه یک میلیارد مترمکعب! به هر حال در آب و خاک ما قرار دارد و کسی نباید به آن چشم داشته باشد.
شرکت گاز استان مرکزی و توزیع برق حرارتی شازند در اطلاعیهای مشترک ضمن عذرخواهی از مردم به علت شروع مصرف مازوت، وعده دادند همه تلاش خود را برای تامین گاز مورد نیاز نیروگاه و کاهش دوره مصرف مازوت بکار خواهند گرفت.
بهای گاز هر کپسول ۱۱ کیلویی با نرخ میانگین صادراتی قیمتی برابر با ۱۹۱٫۰۰۰ تومان خواهد داشت این در حالی است که قیمت ها در ایران دو برابر نرخ صادراتی یعنی حدود ۴۰۰٫۰۰۰ تومان این روزها به دست مصرف کنندگان نهایی می رسد!