مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش گفت: بعد از اخذ زمین ۴۵۰ هکتاری برای طرح پتروپالایشگاه شهید سلیمانی بهزودی عملیات جانمایی و سپس عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت گفت: با توجه به پیشرفت احداث تأسیسات انجیال ۳۱۰۰، مجوز بازاریابی و کسب درآمد از بخشهای تکمیلشده صادر خواهد شد.
امروز قرارداد واگذاری ۴۵۰ هکتار اراضی منطقه ویژه اقتصادی به طرح پتروپالایشگاه شهید سلیمانی امضا میشود تا این طرح بعد از اخذ مجوز در آبانماه امسال، یک گام دیگر به آغاز عملیات اجرایی نزدیک شود.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین با بیان اینکه روند تخفیف ایران به چین در فروش نفت در سال گذشته کاهشی بوده است، گفت: خبرسازیها تاثیری در فروش نفت ایران ندارد.
کاهش تخفیفها از سوی ایران منجر به کاهش واردات نفت چین از ایران شده و این احتمال وجود دارد که بر قیمت جهانی نفت تاثیر بگذارد و سود پالایشگاههای چینی را کاهش دهد.
قدیری با تاکید بر اینکه ما باید همه واحدهای هلدینگ پتروپالایش اصفهان را هوشمندسازی کنیم، اضافه کرد: همه کارهایی که در پالایشگاه انجام میشود هوشمندسازی خواهد شد و همه ساخت ایران است.
ضمن محکومیت این جنایت تروریستی، از خداوند متعال برای شهدای این حادثه علو درجات، برای خانوادههای داغدار صبر و اجر و برای مجروحین این حادثه آرزوی سلامتی و بهبودی کامل دارم.
دشمنان انقلاب اسلامی، همواره با عملیات های تروریستی با ایجاد ناامنی در کشور، درصدد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده اند که شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی، نیز در راستای همین اهداف شوم انجام شد.
نهضت ماندگار شهید سلیمانی آتشی در جان دشمنان آزادی و آزادگی افروخته است که کوردلان وابسته به جبهه جهل و ظلم، به دنبال ضربه زدن به انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و جبهه مقاومت هستند اما شهادت در مکتب اسلام، اوج آزادگی و ایران اسلامی همواره مظهر شهادت و رشادت است.
مدیر سابق کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی میزان مصرف گاز در پتروشیمیها را ۸۳ میلیون متر مکعب در روز اعلام کرد و افزود: از این میزان نیمی از مصرف مربوط به خوراک نیمی نیز به مصرف سوخت میرسد.
میرافضلی گفت: تولید اتانول با متانول توجیه اقتصادی دارد و اگر بتوانیم، متناسب با نیاز جهانی این کار را انجام بدهیم، می توانیم سود سرشاری به دست بیاوریم. با این توضیح که حجم سرمایه گذاری نسبتا بالایی را نمی طلبد.
فناوران یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید و بومی سازی شدن چگالی سنج رادیواکتیو (گاما) شدند که برای اندازه گیری سطح یـا چگـالی مـواد داخـل مخازن پتروشیمی، پالایشگاه، صـنایع فـولاد و کاغذ استفاده میشود.