حسینی معاون پیشین وزارت نفت گفت: در صورتی که مذاکرات وین به نتیجه نرسد، اولین قدم رفتن به شورای امنیت است؛ چرا که خروج از معاهدات باید طبق کنوانسیون وین صورت گیرد و آمریکا اجازه تحریم ایران را نداشت.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از رونمایی طرح مشارکتی ویژه این شرکت برای توسعه صنایع پاییندستی خبر داد و گفت: در توسعه طرحهای پاییندستی باید رویکرد مدیریت طرحها از سوی بخش خصوصی باشد.
رفیعی، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پلی یورتان ایران گفت: ظرفیت تولید فعالان پلی یورتان در انجمن، ۲۰۰ هزار تن در سال است؛ اما ۶۰ درصد این ظرفیت فعال بوده و ۴۰ درصد دیگر غیرفعال است.
در صورت تداوم روند فعلی مصرف بنزین، ایران از سال آینده دوباره واردکننده بنزین میشود و تا افق 1410 سالانه حدود 3 میلیارد دلار صرف واردات این سوخت خواهد شد، درحالی که در سالهای گذشته درآمد ارزی صادرات بنزین 3 میلیارد دلار بوده است.
مدیر تجارت بینالملل شرکت PGG برزیل با بیان اینکه با همکاری دولت برزیل در تلاشیم روابط خوبی با شرکتهای ایرانی برقرار کنیم، گفت: ایران یکی از عرضهکنندگان خوب محصولات پتروشیمی در جهان به شمار میرود و ما برای تأمین نیاز خود به این مواد، به ایران آمدهایم.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل اظهار داشت: هدف از ورود وزیر کشاورزی برزیل این است که دولت این کشور اعلام کرده که قصد دارد روابط خود را با ایران بیشتر کند.
یک کارشناس حوزه بین الملل گفت: ما یک برنامه کلان نداریم؛ همه تخم مرغها را در سبد یک نوع انرژی خاص قرار دادهایم و دیپلماسی انرژی ما منحصر به نوع هستهای شده، درحالی که دیگر کشورهای دارنده منابع هیدروکربوری روی منابع نفت و گاز متمرکز شدهاند.
اصلاح تعرفه گاز خانگی و دو برابر شدن قبض گاز پرمصرفها موجب شد که 25 درصد از مشترکان پرمصرف به سمت رعایت الگوی مصرف حرکت کنند و بدین ترتیب میزان 25 میلیون متر مکعب در روز گاز کمتری مصرف شود.
سید سعید شمسینژاد ضمن بیان اینکه بانکداری قرض الحسنه در اوج مطلوبیت است، گفت: نزدیک به 20 میلیون نفر در 2 بانک قرضالحسنه کشور حساب دارند و از خدمات آن استفاده میکنند. خوشبختانه این بانکها بهخوبی در بین مردم شناخته شدهاند.
طی ماههای گذشته قیمت نفت در بازار جهانی افزایش چشم گیری داشته و حالا ورود نفت ایران به بازار میتواند مرهمی برای زخم افزایش قیمت بنزین بر اقتصاد آمریکا باشد.
مدیر عامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی تاکید کرد؛ طبق برنامهریزیهای صورت گرفته از گذشته و بازنگری های انجام شده تا پایان برنامه هشتم به ظرفیت تولید ۲۰۰ میلیون تن در محصولات پتروشیمی خواهیم رسید.
سرپرست پژوهش و توسعه شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به برنامه توسعه این شرکت گفت: از شرکتهای دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی که توانایی تولید قطعات و بومی سازی آنها را دارند استقبال خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: در حال حاضر حدود ۶۲ درصد کالاهای مورد استفاده در شرکت نفت و گاز اروندان بومی سازی شده است که ظرف دو سه سال دیگر ۳۸ درصد باقیمانده نیز بومی سازی می شوند.