مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از توزیع و مصرف ۱۳۰ میلیون لیتر بنزین در روز یازدهم فروردین سال جاری خبر داد و گفت: این رقم بالاترین حجم توزیع روزانه بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون است.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: ۱۰ نقطه کشور شناسایی و قطعی شده که منابع نفتی شیل در آنجا داریم و با مدلی که طراحی کردهایم، امکان برداشت از این منابع نفتی میسر خواهد شد.
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی از احتمال بازنگری قیمت اوره خبر داد و گفت: هم اکنون طلب اوره سازان از جهاد کشاورزی بابت مابه التفاوت قیمت فروش و قیمت یارانه ای اوره به حدود ۵۰ همت رسیده
در روز پنجشنبه (۹ فروردین) ۱۲۵ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور مصرف شده که این رقم در مقایسه با رقم ۱۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر دوره مشابه پارسال، ۱۱ درصد افزایش یافته است.
«در معاملات با چین هم محدودیتهای داریم. مگر اینکه یک خط مبادلاتی مستقیم برای ارتباط با ایران ایجاد کنند و ایران برای راهاندازی این خط مستقل متحمل هزینههایی میشود. امروز چین نفت ایران را ارزان و کالای چینی را گران به ایران میفروشد.»
«اگر اعداد ذکر شده را در هم ضرب کنیم در سال ۱۴۰۲، در محدوده بین ۲۸ تا ۲۹ میلیارد دلار و در خوش بینانهترین حالت ۳۰ میلیاد دلار و در بدترین حالت ۲۷ میلیارد دلار درامد فروش نفت و میعانات گازی را کسب کرده ایم. این عدد پس از کسر کردن دور زدن تحریم و انتقال وجه محاسبه شده است.»
دکتر حسین رفیق دوست سرپرست شرکت پتروشیمی فن آوران از اولین ساعات شروع سال نو پس از حضور در جشن نوروزی خانواده فن آوران و تبریک سال نو، به بازدید از واحدهای عملیاتی این شرکت و نیز پتروشیمی فارابی، همچنین پروژه های پتروالفین فن آوران، بازیافت دی اکسید کربن و بویلر هیدروژن سوز فن آوران پرداخت.
رئیس انجمن مهندسی گاز کشور گفت: بر اساس گزارشهای رسمی، اُفت تولید میدان گازی پارس جنوبی که ۷۰ درصد گاز کشور را تأمین میکند، در سال ۱۴۰۴ آغاز میشود.
آریاساسول موفق شد با همکاری تمامی بخشها و کارکنان به رکوردهای تولید، مقدار و میزان فروش در کنار دستیابی به شاخص یکسال تولید بدون حادثه قابل ثبت، دست پیدا کند.
شپدیس در دوره ۶ ماهه موفق به فروش ۱،۵۱۱ هزار تن اوره ( ۷۱% اوره صادراتی و ۲۹ درصد اوره کشاورزی) شده که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته با ۱۵ درصد افزایش همراه بوده است. جمع مبلغ فروش شرکت در این مدت به رقم ۱۸.۵ همت رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته رشد ۸ درصدی داشته است.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ما اکنون مشکلی در کشور داریم و آن عدم توازن تولید و مصرف در حوزه گاز است و باید برای این موضوع اقداماتی انجام شود، باید در پارس جنوبی سیستم فشارافزایی را سریع تر به اجرا برسانیم تا افت تولید اصلاح شود.
ابعاد این فروش زمانی جالب می شود که یک منبع آگاه در گفت و گو با نفت ما اعلام کرد که برای ساخت مجتمع پتروشیمی شازند در این ابعاد رقمی حدود ۲ میلیارد دلار هزینه شده است! ضمن اینکه در این واگذاری ارزش برند و اعتبار جهانی این شرکت نیز در نظر گرفته نشده است!