هفدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست امروز با حضور وزیر نفت، سفرا و فعالان صنعت پتروشیمی، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز بکار کرد.
با بهرهبرداری کامل از میادین نفتی، ظرفیت تولید نفت خام کشور به بیش از چهار میلیون بشکه در روز و ظرفیت تولید میعانات گازی نیز به حدود ۸۰۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.
بر اساس گزارش نظر سنجی جهانی پالایش ۲۰۲۲ که به تازگی انتشار یافته جایگاه غول های پالایشگاهی با افت تولید تغییر کرده است به نحوی که نام دو پالایشگاه منطقه ای به آنها اضافه شده است.
رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی گفت: می توان با برقراری روابط دیپلماتیک و تجاری فعالتر با کشورهایی منطقه از جمله عربستان، به رونق بیشتر این رویداد یاری رساند.
رئیس هیات مدیره انجمن انجمن تولیدکنندگان مستربچ و آمیزه های پلیمری ایران گفت: برای این که صنعت رونق یابد باید پیش از پیش بازیگران اصلی این حوزه در برگزاری نمایشگاه ایران پلاست نقش آفرینی کنند.
مدیر نمایشگاه ایران پلاست گفت: در هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست تلاش شده است تا با راه اندازی بخش پلاست جابز، سرمایه های تخصصی کشور با کارفرمایان خود در صنعت پتروشیمی ارتباط کاری برقرار کنند.
مدیرعامل شرکت عملیات اکتشاف نفت گفت: حدود ۳۶ میلیون دلار قرارداد امضا کردهایم که همه آنها در حال اجرا و عملیاتی است، این حجم از پروژه در قیاس با پروژههای سال ۱۴۰۰ که حدود ۶ میلیون دلار بوده است.
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی «ایران پلاست» یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت پتروشیمی در خاورمیانه، ۲۶ تا ۲۹ شهریور امسال در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
سرپرست ارزیابی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت از برگزاری آزمون گواهینامه صلاحیت حرفهای اعضای کمیسیونهای مناقصات و کمیتههای فنیبازرگانی صنعت نفت در مشهد مقدس خبر داد.
مدیریت نمایشگاه ایران پلاست با انتشار اطلاعیه ای از همه خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه های داخلی و خارجی برای حضور در این رویداد دعوت کرده است.
در پی تخریبهای اخیر و اخبار کذبی با موضوع حقوق احدی از کارکنان این مجموعه که طی روزهای گذشته با سند سازی بر علیه پتروشیمی مروارید با هدف خاص منتشر گردیده است.
چالشهای پیش روی صنعت انرژیهای تجدیدپذیر بسیار زیاد است. فشارهای سیاسی، سیاستهای دولت ها، نفوذ شرکتها، زیرساختهای قدیمی، فقدان سیستم ذخیره سازی، باتری مناسب و سناریوی بازار کنونی مانع از پذیرش گستردهتر صنعت انرژیهای تجدیدپذیر در سراسر جهان شده اند. به رغم این عوامل، انرژیهای تجدیدپذیر به عنوان وسیلهای برای کاهش تغییرات اقلیمی مورد پذیرش جهانی ...