شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری اعلام کرد: با همت بالای شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بومیسازی صنعت پتروشیمی ؛ ایران امسال درردیف صادرکننده کاتالیست به روسیه قرار گرفت که بیشک نوید افتخارهای دیگر است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با پیشرو بودن در اجرای بند (ه) تبصره ۱۸، ظرفیت های خوبی را در جهت حمایت از شرکتهای دانش بنیان و ساخت بار اول ایجاد کرده است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، از همه فعالان و شرکتهای پتروشیمی خواست که تلاششان را در سال نو برای توسعه این صنعت مضاعف کنند و تاکید کرد: با تحقق تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی افزونبر تأمین نیازهای داخل، میتوانیم افتخار ساخت واحدهای صنعتی فراسرزمینی را نیز در کشورهای همسو و متحد برای ایران داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: امروز کشور در تراز صادرکنندگان فناوری بهویژه حوزه کاتالیست، کالا و تجهیزات دوار که در اختیار کشورهای غربی بود، قرار گرفته است.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری گفت: امیدواریم این موضوع بهعنوان رقیبی بسیار جدی برای درآمدهای حاصل از صادرات نفت مطرح شود و نتایج آن را در پایان این دولت شاهد باشیم.
فاز دوم طرح توسعه پالایشگاه آبادان با طراحی، ساخت و نصب بزرگترین واحد تقطیر در منطقه غرب آسیا و ظرفیت ۲۱۰ هزار بشکه در روز، جمعه ۲۶ اسفند با حضور رئیس جمهوری به بهرهبرداری میرسد.
بر اساس گزارش تولید سال ۱۴۰۱ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا، برای نخستین بار در تاریخ فعالیت این مجتمع آروماتیکی، حجم تولید محصولات از مرز ۲ میلیون تن فراتر رفت.
بازارهای انرژی هفته جاری را با کاهش قیمت آغاز کردند و نفت روز دوشنبه، درست چند روز پس از اعلام توافق ایران و عربستان و پایان یافتن اختلاف هفت ساله دو طرف، افت قابل توجهی پیدا کرد.
در آئین نهمین همایش ملی مدیریت جهادی کشور که با حضور ریاست قوه قضائیه،مقامات کشوری و لشکری و فعالان حوزه های اقتصادی،علمی و نظامی در مرکز همایش های بین المللی کتابخانه ملی ایران برگزار شد از محمود امین نژاد به دلیل توانمدی ها و تلاش های ارزشمند مدیریتی در حوزه صنعت نفت به عنوان مدیر نمونه جهادی کشور در سال ۱۴۰۱ تجلیل به عمل آمد.