شپدیس در دوره ۶ ماهه موفق به فروش ۱،۵۱۱ هزار تن اوره ( ۷۱% اوره صادراتی و ۲۹ درصد اوره کشاورزی) شده که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته با ۱۵ درصد افزایش همراه بوده است. جمع مبلغ فروش شرکت در این مدت به رقم ۱۸.۵ همت رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته رشد ۸ درصدی داشته است.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ما اکنون مشکلی در کشور داریم و آن عدم توازن تولید و مصرف در حوزه گاز است و باید برای این موضوع اقداماتی انجام شود، باید در پارس جنوبی سیستم فشارافزایی را سریع تر به اجرا برسانیم تا افت تولید اصلاح شود.
ابعاد این فروش زمانی جالب می شود که یک منبع آگاه در گفت و گو با نفت ما اعلام کرد که برای ساخت مجتمع پتروشیمی شازند در این ابعاد رقمی حدود ۲ میلیارد دلار هزینه شده است! ضمن اینکه در این واگذاری ارزش برند و اعتبار جهانی این شرکت نیز در نظر گرفته نشده است!
وزیر نفت پاکستان با تأکید بر مطالبه اسلامآباد از آمریکا برای دریافت معافیت تحریمی اظهار کرد: موضع اسلامآباد روشن است و ما نسبت به پروژه انتقال گاز از ایران تنها ابراز تمایل نمیکنیم، بلکه نیازمندیم.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: مصرف بنزین در این روز به ۱۵۲ میلیون لیتر رسید و به طور تقریبی ۸ میلیون لیتر نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ افزایش مصرف داشتیم.
معاون وزیر نفت در امور گاز اعلام کرد که ایران طبق دو قرارداد گازی با عراق از سال ۲۰۱۷ تاکنون حدود ۵۲ میلیارد مترمکعب گاز به ارزش ۱۵ میلیار دلار به این کشور صادر کرده است.
پروژههای جایگاه سوخت بوعلی منطقه ۱۵ و جایگاه سوخت فهیم آباد آزادگان در منطقه ۱۶ که با همکاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران توسط شرکت تجارت الکترونیک آیریک پارسیان (pido) به اجرا درآمد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران از افزایش ۷ درصدی تولید بنزین کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۳ افزون بر ادامه و توسعه مذاکرات و فعالیتهای برونمرزی بهویژه با کشورهای همسایه، عملیات اجرایی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی آغاز میشود و دو پروژه مهم پالایشی در آبادان و شیراز هم به بهرهبرداری میرسند.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: از جمله اقدامات مهمی که باید در دستور کار قرار گیرد اینکه طرح های نیمه تمام بخصوص در حوزه گاز به بهره برداری برسند، در غیر این صورت زمستان سال آینده با مشکل کمبود گاز مواجه میشویم.
رابطه مالی غیرشفاف و تهاتری و قیمتگذاری غیرمنطقی انرژی در طول زنجیره تولید، انتقال و توزیع، موجب شده است سالانه معادل 721 میلیون بشکه نفت خام، قبل از مصرفکننده نهایی یعنی مردم، هدر برود.