احمد مهدوی ابهری گفت: امروز طی جلسهای با وزیر نفت در خصوص مباحث مهمی که سودآوری صنعت پتروشیمی را تحتالشعاع قرار میدهد، به گفتوگو خواهیم پرداخت که از جمله آن میتوان به موضوعاتی همچون اصلاح آییننامه و قوانین مربوط به فرمول نرخ خوراک، واحدهای تامین برق یوتیلیتیها و... اشاره کرد.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر توسعه صنایع میان دستی و پاییندستی پتروشیمی و پرهیز از خام فروشی گفت: زنجیره ارزش این صنعت تکمیل میشود.
رئیس فناوری و نوآوری پژوهشگاه صنعت نفت گفت: دنیای ما دنیای تحول دیجیتال است و چنانچه این تحول را نادیده بگیریم در صنعت نفت کشور با مشکلات عمدهای روبهرو میشویم.
رئیس انجمن صنفی سیانجی کشور گفت: در شرایطی که ۵۰ درصدر ظرفیت سیانجی کشور خالی است، میتوان با جایگزینی این فرآورده نفتی با بنزین، مانع واردات بنزین شد.
امروز که در صنعت پتروشیمی حرفی برای گفتن داریم، بخش بزرگی از پیشرفت در این صنعت را مدیون گاز ارزانی میدانیم که در اختیار مجتمع های پتروشیمی قرار گرفته است.
یک کارشناس انرژی گفت: در حال حاضر تراز گاز طبیعی در کشور تقریباً در وضعیت متعادل قرار دارد، اما در هر لحظه از فصول سرد سال ممکن است این تراز تغییر کند.
وزیر نفت نظام جامع توسعه مدیریت صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد و نوشت: ستاد وزارت نفت، واحدهای مستقل ستادی، همه شرکتهای اصلی، فرعی و تابعه موظف هستند همکاری لازم را با مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت در استقرار کل فرآیندها داشته باشند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: نامهای از طرف رئیسجمهور به رهبر انقلاب ارسال شده و از ایشان اجازه خواستیم که اجازه دهند از ۲۰ درصد این درآمدهای در دو موضوع تملک و اشتغال استفاده کنیم که ایشان نیز با برداشت ۱۰ درصد موافقت فرمودند.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت گفت: هماکنون میانگین برداشت از چاههای نفت و گاز در کشور بهترتیب در بخش نفت، روزانه ۱۵۰۰ بشکه و در بخش گاز، روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام در حاشیه همایش «توسعه روابط با شرکتهای دانش بنیان و فناور» به دیدار بی واسطه و گفتگو با شرکتهای مشارکت کننده در این رویداد پرداخت.
رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان از ثبت رکورد تاریخی تولید ۷۵۶ هزار تن محصول از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و اعلام کرد: برنامهریزی برای تولید تجاری هفت محصول و گرید جدید آغاز شده است.
مدیرعامل پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس گفت: تاکنون بیش از ۸۶۰ میلیون یورو از مجموع یک میلیارد یورو بودجه طرح جمعآوری گازهای مشعل منطقه شرق کارون در قالب ۱۹ قرارداد EPCC، پنج قرارداد خرید و ۱۰ قرارداد مشاوره در گسترههای جغرافیایی طرح فعال شده است.
پتروشیمی غدیر با آینده نگری و برنامه ریزی دقیق، توانست با رفع انحصار ۱۸ مورد مهم از مواد اولیه و تجهیزات و همچنین با افزایش تولید مانع از ایجاد بحران در این شرکت شده و گام های مهمی در سودآوری شرکت بردارد.