سال ۱۴۰۱ شمسی در حالی به ایستگاه پایانی رسید که این سال را میتوان سالی طلایی برای بزرگترین گروه پتروشیمی کشور دانست، سالی که رکوردهای تولید و سودآوری شکسته شد و هلدینگ خلیج فارس شتاب خود در مسیر توسعه را چندین برابر کرد.
فریدون برکشلی گفت: نفت ایران، پس از پیروزی انقلاب و بر اساس تصمیم شورای انقلاب در مهرماه ۱۳۵۸ از نظر قانون ملی شد و بر مبنای این تصمیم، وزارت نفت در مکان شرکت ملی نفت ایران تاسیس شد.
وزیر نفت با اشاره به اینکه پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار توسط نیروهای ایرانی به بهرهبرداری رسید گفت: ما در ساخت پالایشگاه گازی و نفتی خودکفا شدیم.
روز یکشنبه 28 اسفند ماه، آخرین جلسه سال ۱۴۰۱ شورای مدیران شرکت نفت ایرانول با حضور مدیر عامل، معاونین و مدیران شرکت در پالایشگاه روغن سازی تهران برگزار شد.
در راستای جهاد تبیین و همچنین تاکید مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس بر معرفی دستاوردهای ملی و نمایش توانمندیهای متخصصان و تلاشگران بخشی از صنعت نفت، پتروشیمی و گاز کشور، شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس با ایجاد فرصت بازدیدهای علمی برای گروههای دانش آموزی، دانشجویی، معلمان و فعالان اجتماعی در قالب تورهای بازدید علمی با عنوان باور، توانست ...
فاز دوم پالایشگاه آبادان بهعنوان یکی از بزرگترین پروژههای پالایشی منطقه غرب آسیا امروز همزمان با روز «ملی شدن صنعت نفت» با حضور رئیسجمهور در آبادان به بهربرداری رسید.
وزیر نفت در بیانیهای اعلام کرد هرگونه دخالت در بنیادهای اقتصادی بازار انرژی از جمله دخالتهای حقوقی و سیاسی در بازار انرژی در گذشته و آینده، یک بازی باخت - باخت برای همه بازیگران عرصه انرژی خواهد بود.
بیست و نهم اسفندماه سال ۱۳۲۹، مقارن با به ثمر نشستن نهضت ملی شدن صنعت نفت و تصویب قانون ملی شدن نفت است که از آن به عنوان آغازی در مسیر استقلال صنعت نفت کشورمان یاد میشود.
بخش نخست فاز ۲ طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان که یکی از بزرگترین پروژههای پالایشی منطقه غرب آسیا محسوب میشود، صبح امروز دوشنبه ۲۹ اسفند مصادف با روز «ملی شدن صنعت نفت»، با حضور سید ابراهیم رئیسی، به شکل رسمی افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
پروژه PDH-PP این شرکت که در شهریور ۱۴۰۱ کلنگ زنی شد و علی رغم زمان کم شش ماهه، با برنامه ریزی دقیق پتروشیمی پارس و روش های نوین مدیریت پروژه ، راه یکساله را در ۵ ماه اول پروژه طی نموده است.
فروش محصولات خام و نیمهخام (با ارزش افزوده پایین) همواره یکی از چالشهای اصلی در صنعت پتروشیمی کشور بوده است و با توجه به این موضوع کارشناسان معتقدند که اصلاح این شرایط باید ماموریت اصلی صنعت در سالهای آتی باشد.