رییس جمهور گفت: سفر به قطر در جهت فعال شدن دیپلماسی همسایگی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس و استفاده از ظرفیتهای این کشورها برای توسعه روابط سیاسی و اقتصادی است.
گفتوگوهای دو یا چند جانبه همکاری در زمینههایی مانند سوآپ گاز، انتقال فناوری، دانش فنی و سرمایهگذاری در میدانهای نفت و گاز مورد بحث قرار گرفت و اسناد و تفاهمهایی نیز آماده شده است.
تا زمان اعمال سیاستهای صحیح در عرضه انرژی داخل کشور و اصلاح الگو مصرف گاز، ضروری است ایران از فرصت سوآپ و یا ترانزیت گاز قطر به مقصد همسایگان با هدف ارتقای جایگاه خود به هاب گازی منطقه بهرهمند شود.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: کشورهای همسایه مثل عراق و ترکیه بازارها خوبی هستند، چین یکی از متقاضیان و مشتری بزرگ گاز دنیا است که اکنون بخش بزرگی از نیاز خود را از خطوط ترکمنستان و روسیه تامین میکند، این کشور اکنون ...
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: همانگونه که گفته میشود در اوپک بشکههای نفت هستند که حرف میزنند، در حوزه کشورهای صادرکننده گاز هم خطوط لوله صادراتی تعیینکننده جایگاه هر کشوری هستند.
سفر رئیس جمهور و تیم همراه به قطر در شرایطی شکل میگیرد که اتفاقات مهمی در زمینه مبادلات گازی در دنیا شکل گرفته است و از همین رو ایده سوآپ گازی با اهداف مختلفی روی میز طرف قطری قرار میگیرد.
کارشناس حوزه انرژی با بیان اینکه کمکاری کشورهایی مثل ایران و حتی ترکمنستان و یا قطر باعث شده روسیه جولان بیشتری بدهد، گفت: ایران میتواند در درگیری اخیر بین روسیه و اوکراین نقشی تاثیرگذاری را ایفا کند، یعنی بازیگر ...
در شرایطی حل مشکل LPG مازاد در کشور توسط شرکتهای تابعه وزارت نفت پاسکاری میشود که بنابر آمار رسمی هر ساله حداقل 3 میلیون تن LPG ایران به ارزش 60 هزار میلیارد تومان در خطوط لوله هدر میرود و میسوزد.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ترکها در نظر دارند وابستگی گاز از ایران را کم کنند و از آذربایجان و روسیه گاز خود را وارد میکنند عراق هم همین نظر را دارد و وارد مذاکره با قطر شده، خط لوله صلح بین پاکستان و هند هم ...