به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، غلامعباس حسینی در این باره گفت: این شرکت با توجه به اهمیت نقش انرژی در انتقال پایدار و بهرهور گاز، از اوایل سال ۹۹ پروژه استقرار سیستم مدیریت انرژی بهصورت یکپارچه با محور مدیریت برنامهریزی و با همکاری همه مناطق عملیاتی را آغاز کرد.
وی با اشاره به انجام ممیزی نهایی و دریافت گواهینامه در تیرماه ۱۴۰۱ افزود: با استقرار این سیستم هزینههای پراکنده در سطح مناطق عملیات انتقال گاز متوقف شده است و پس از تعیین دامنه کاربرد و خطمشی یکپارچه، نقشه راه کلان سیستم مدیریت انرژی با هدف دستیابی به بهبود عملکرد انرژی (شامل بازدهی، استفاده و مصرف) و در قالب چرخه دمینگ PDCA (plan-do-check-act)) تدوین شد.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران استقرار سیستم یکپارچه مدیریت انرژی در این شرکت را ضروری دانست و اظهار کرد: مهمتر از استقرار (implementation)، نگهداشت (maintaining) و نهادینه کردن این سیستم با حفظ یکپارچگی (integration) و سازگاری (consistency) آن است.
حسینی ادامه داد: تشکیل کارگروههای راهبری در سطح شرکت انتقال گاز و کارگروههای تخصصی در سطح مناطق، بازنگریهای انرژی در سطح کلان انتقال گاز و سطح کلان مناطق انجام و نمودارهای جریان انرژی نیز ترسیم شده است.
وی همچنین بر تقویت ساختار سازمانی مدیریت انرژی، یکپارچگی فرآیندها و مستندات مرتبط با فرآیند انرژی و ارزیابی و پایش سیستم مدیریت انرژی و عملکرد انرژی بهطور مستمر و مداوم (continues and continual) تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با بیان اینکه نهادینه کردن فرهنگ مصرف انرژی در همه این مجموعه در دستور کار است، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم برای بهبود عملکرد انرژی گامهای مؤثرتری برداریم.
حسینی نقشه راه مدون بر مبنای استانداردهای خانواده سیستمهای مدیریتی و اعتماد، همراهی، تلاش و انگیزه علمی و فنی بالای کارشناسان مناطق دهگانه را از جمله نقاط قوت استقرار سیستم مدیریت انرژی در شرکت انتقال گاز ایران دانست.
انتهای پیام/.