به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، علیرضا دانشی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید نفت در مناطق نفتخیز جنوب نسبت به قبل از تحریم احیاء شده است گفت: از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم، ۲ هزار و ۹۰۷ تا ۲ هزار و ۹۰۳ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اضافه شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع کار دولت سیزدهم میزان تولید واقعی نفت در مناطق نفتخیر جنوب یک هزار و ۵۹۳ تا ۲ هزار و ۱۰۰ بشکه در روز افزایش یافته است گفت: باید توجه داشت که از نظر فنی، ظرفیت تولید و میزان تولید واقعی نفت با یکدیگر متفاوت هستند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به اهمیت جبران افت و افزاش ظرفیت تولید در این شرکت به عنوان بزرگترین تولید کننده نفت خام کشور اشارهکرد و گفت: طی ۹ ماه اخیر، ۱۸۰ هزار بشکه در روز جبران افت تولید و ۲۰ هزار بشکه در روز افزایش ظرفیت تولید برآورد شده است.
دولت و بخش خصوصی برای پیشبرد برنامههای اقتصادی نفت همکاری میکنند
دانشی به بازگشت تولید نفت مناطق نفتخیز جنوب به شرایط عادی اشارهکرد و گفت: با توجه به این شرایط، انجام ۱۵ طرح در میادین هیدروکربوری که شامل ۸۰ پروژه سطح الارضی و ۲۴۱ پروژه تحت الارضی است را می توان از جمله برنامههای اقتصادی بلند مدت این شرکت دانست.
وی اضافهکرد: اجرای پروژه احداث تلمبه خانههای سه گانه جدید اصلی نفت خام اهواز، امیدیه، گروه بهصورت ترکیبی الکتروپمپ و توربوپمپ بخش دیگری از این برنامههای اقتصادی بلند مدت است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به اجرای پروژه راهبردی احداث خط لوله جدید نفت صادراتی از اهواز تا بندر گناوه اشاره کرد و گفت: مجوز قانونی برای اجرای این پروژه مهم در جهت پایداری تولید نفت کشور صادر شده و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در حال انجام فرآیندهای اجرایی است.
وی اضافهکرد: یکی دیگر از برنامههای اقتصادی بلند مدت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، انجام مزایده جمع آوری و فروش گازههای همراه ارسالی به مشعل در منطقه عملیاتی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان است.
دانشی به برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه صنعت نفت اشارهکرد و گفت: در این نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان و فعالان اقتصادی توانمندی حضور دارند که به خوبی از توانایی لازم برای اجرای برنامههای اقتصادی بلند مدت صنعت نفت در جنوب برخوردار هستند.
وی اضافهکرد: دولت و بخش خصوصی برای پیشبرد این برنامهها، با محور استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان همکاریهای خوبی را در دستور کار دارند.
بر اساس این گزارش، پهنه جغرافیایی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع است که دارای ۴۱ میدان نفتی و ۱۷ میدان مستقل گاری است.
این شرکت دارای پنج شرکت تابعه بهرهبرداری نفت و گاز است که ۴۰ هزار نفر نیروی انسانی را دربرمیگیرد. مناطق نفتخیز جنوب تولیدکننده ۸۰ درصد نفت و ۱۶ درصد گاز کشور است.
انتهای پیام/.